Ο Γιούργκεν Κλοπ... τον έκαψε! Η Λίβερπουλ στηρίζεται τα τελευταία χρόνια σε παίκτες "πυλώνες" που δεν βγαίνουν ποτέ από την ενδεκάδα αλλά αυτό ενέχει κινδύνους.

Ο Γιούργκεν Κλοπ… τον έκαψε! Η Λίβερπουλ στηρίζεται τα τελευταία χρόνια σε παίκτες “πυλώνες” που δεν βγαίνουν ποτέ από την ενδεκάδα αλλά αυτό ενέχει κινδύνους.

Η αγωνιστική κρίση ήρθε μαζί με το “κλατάρισμα” κομβικών παικτών. Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό το γεγονός καθώς πρωτοκλασάτα ονόματα των Reds παίζουν ασταμάτητα εδώ και χρόνια.

Το ροτέισον δεν συνηθίζεται να είναι μεγάλο στην Λίβερπουλ και οι τραυματισμοί ή το ντεφορμάρισμα κάποιων παικτών κρίνεται φυσιολογικό. Ένας από τους παίκτες “κλειδιά” των επιτυχιών της ομάδας του Κλοπ είναι ο Άντι Ρόμπερτσον.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Λίβερπουλ παίζει πάντα στα κόκκινα από την σεζόν 2018/19. Τα νούμερά του τρομάζουν, όπως και οι αξιολογήσεις των ειδικών σε έρευνα που έγινε για τον χρόνο αποφόρτισης που απαιτεί ένας οργανισμός.

Ο Σκωτσέζος μπακ έχει αγωνιστεί 17.213 αγωνιστικά λεπτά τα τελευταία 4 χρόνια, ξεπερνώντας όλους στην σχετική λίστα. Η περίοδος αποθεραπείας του τοποθετείται στις 122,7 ώρες κατά μ.ο ανάμεσα στα παιχνίδια, επίδοση που ανήκει στην “κρίσιμη ζώνη” των ειδικών.

Οι παίκτες χρειάζονται τουλάχιστον 5 μέρες ξεκούρασης μ.ο ανάμεσα στα παιχνίδια όλη τη χρονιά όπως προκύπτει από έρευνα των αναλυτών και ο Ρόμπερτσον δεν πιάνει αυτά τα στάνταρ.

Σε ποσοστό άνω του 65% ο Σκωτσέζος μπακ παίζει στην “κρίσιμη ζώνη”, λόγος που δικαιολογεί τον τραυματισμό του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ