Στη Σκωτία πήρε πάλι το «όπλο» του.

Ο Αντόνιο Τσόλακ πριν από περίπου ένα μήνα ανακοινώθηκε από την Ρέιντζερς. Ο 29χρονος Κροάτης φορ με το γερμανικό διαβατήριο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στον ΠΑΟΚ και έτσι μετακόμισε στην Σκωτία. Η μεταγραφή του στην Γλασκώβη, έφερε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στον «Δικέφαλο του Βορρά» συν ποσοστό μεταπώλησης 15%, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για επιπλέον έσοδα από τα μπόνους ύψους 500.000 ευρώ που είχε βάλει στη συμφωνία ο Ζοσέ Μπότο. Ένα ποσό δηλαδή που είχε ξοδέψει και η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να τον αποκτήσει.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ήταν η επιλογή των «ασπρόμαυρων» για την κορυφή της επίθεσης. Τη σεζόν 2019-20 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του κροατικού πρωταθλήματος με 20 γκολ με την φανέλα της Ριέκα.

Αυτές οι επιδόσεις του ήταν και που τον έφεραν στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας. Όλα τα παραπάνω εντυπωσίασαν τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» και αποφάσισαν να τον κάνουν δικό τους.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελαν και για τις δύο πλευρές. Ο Τσόλακ μετά από ένα δύσκολο εξάμηνο στην Τούμπα, παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Μάλμε. Με τη φανέλα της ομάδας της Σουηδίας ο 29χρονος φορ αγωνίστηκε σε 40 ματς, μετρώντας 19 γκολ. Μάλιστα έπαιξε στους ομίλους του Champions League και κατέκτησε το πρωτάθλημα Σουηδίας.

Η Θεσσαλονίκη φαίνεται πως δεν του ταίριαξε. Σε 31 ματς με την φανέλα του ΠΑΟΚ Ο Κροάτης επιθετικός είχε 3 γκολ και μία ασίστ. Τώρα στην Σκωτία φαίνεται με το καλημέρα πως έχει βρει το «φονικό» του όπλο. Ο Τσόλακ σκόραρε το πρώτο του γκολ σε επίσημο αγώνα με την φανέλα της Ρέιντζερς την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Κιλμάρνοκ.

Χθες το βράδυ σκόραρε ξανά. Στην αναμέτρηση των Σκωτσέζων κόντρα στην Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, στη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, ο 29χρονος φορ βρήκε δίχτυα στο 58ο λεπτό και έκανε το 2-0, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Το τελικό 3-0 υπέρ της Ρέιντζερς της έδωσε και την πρόκριση στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ