Ο Κώστας Τσιμίκας έχει «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα της Λίβερπουλ, τη φετινή σεζόν. Ο Έλληνας διεθνής τους έχει μάθει το… «μαλ@@@», ενώ τους βρήκε τον τρόπο για να αποφασίζουν ποιος θα κυνηγάει στο «κορόιδο». Ο Τσιμίκας εκμεταλλεύτηκε φέτος τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον στην αρχή της σεζόν κι έδειξε ότι αξίζει θέση στο ρόστερ της […]

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα της Λίβερπουλ, τη φετινή σεζόν. Ο Έλληνας διεθνής τους έχει μάθει το… «μαλ@@@», ενώ τους βρήκε τον τρόπο για να αποφασίζουν ποιος θα κυνηγάει στο «κορόιδο».

Ο Τσιμίκας εκμεταλλεύτηκε φέτος τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον στην αρχή της σεζόν κι έδειξε ότι αξίζει θέση στο ρόστερ της Λίβερπουλ. Κάτι που αν μη τι άλλο έχει φέρει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Γιούργκεν Κλοπ. Κι αυτό γιατί στο πρόσωπο του Έλληνα αμυντικού βρήκε το ιδανικό backup του Σκωτσέζου. Την ίδια στιγμή ο 25χρονος άσος έχει «δέσει» με όλη την ομάδα. Μάλιστα στην προπόνηση της Πέμπτης (9/12) βρήκε μια… ευφάνταστη λύση για το ποιος θα έμπαινε στο κέντρο για το «κορόιδο».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, επειδή κανείς δεν ήθελε να μπει στη μέση, ο Τσιμίκας «έριξε» την ιδέα πως αυτός που θα έπεφτε τελευταίος στο έδαφος θα έμπαινε και μέσα. Ο Μάτιπ ήταν τελικά ο χαμένος, ενώ όλοι οι παίκτες έδειχναν ευδιάθετοι. Σε αυτό βοήθησε, βέβαια και η επιστροφή του Ρομπέρτο Φιρμίνο που ήταν το… τιμώμενο πρόσωπο της προπόνησης. Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι πάλι στις… επάλξεις.

Πάντως, ο Τσιμίκας δεν έχει βρει λύση μόνο για το «κορόιδο». Κι αυτό γιατί έχει καταφέρει να μάθει και μια ελληνική λέξη στους συμπαίκτες του. Αυτή δεν είναι άλλη από το «μαλ@@ς», που ακούγεται σχεδόν σε κάθε προπόνηση στο Kirkby, με τον Έλληνα μπακ να την έχει… διδάξει σε όλους τους συμπαίκτες του.

@21tsimi

#tsimikas #liverpool #liverpoolfc #kostastsimikas #tsimi #vvd #mosalah #salah #virgilvandijk #football #foryou #fyp #footballtiktok #funny #malaka

♬ original sound – tsimi

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ