Στηρίζει τον ποδοσφαιριστή του ο Ισπανός κόουτς.

H Μπαρτσελόνα κινήθηκε πολύ ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Ο Τσάβι θα πρέπει να είναι πανευτυχής. Όποιον ποδοσφαιριστή ήθελε, οι Καταλανοί εν τέλει τον απέκτησαν.

Κορυφαία ονόματα εδώ και μερικές εβδομάδες φορούν την μπλούζα των «μπλαουγκράνα». Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Κούντε, Ραφίνια είναι μερικούς από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην γραμμής κρούσης της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο Τσάβι είχε στο μπλοκάκι του μαζί με τον Ραφίνια και τον Άντονι. Απέκτησε τελικά ως καλύτερη επιλογή για εκείνον τον πρώην άσο της Λιντς. Ο πρώην άσος του Άγιαξ φορά πλέον την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως ο δικός του ποδοσφαιριστής είναι καλύτερος σε όλα από τον Βραζιλιάνο άσο της αγγλικής ομάδας. Πιστεύει πως έχει καλύτερη τεχνική κατάρτιση, καλύτερα τελειώματα, είναι πιο πειθαρχημένος και σε όλα αυτά τονίζει πως η Μπαρτσελόνα έδωσε λιγότερα χρήματα για την απόκτησή του από εκείνα που ξόδεψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άντονι. Στο αποψινό ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ο Τσάβι είναι πολύ πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στον Ραφίνια.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ