Τότεναμ και Λέστερ πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και γκολ, στο αναβληθέν ματς της 17ης αγωνιστικής της Premier League. Οι καρδιακοί θα ήταν καλό να μην έχουν παρακολουθήσει αυτή την αναμέτρηση. Τα «σπιρούνια» πέτυχαν μεγάλη ανατροπή αφού με δυο γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε 3-2 των «αλεπούδων» στο King Power. Στο 90+4′ έχαναν με 2-1 από του γηπεδούχους, […]

Τότεναμ και Λέστερ πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και γκολ, στο αναβληθέν ματς της 17ης αγωνιστικής της Premier League. Οι καρδιακοί θα ήταν καλό να μην έχουν παρακολουθήσει αυτή την αναμέτρηση.

Τα «σπιρούνια» πέτυχαν μεγάλη ανατροπή αφού με δυο γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε 3-2 των «αλεπούδων» στο King Power. Στο 90+4′ έχαναν με 2-1 από του γηπεδούχους, ωστόσο ο Μπέργκβαϊν με τέρματα στο 90+5′ και στο 90+7΄ έδωσε το απίθανο τρίποντο στους Λονδρέζους.

Αυτή η μεγάλη νίκη δε γινόταν να μην πανηγυριστεί έξαλλα από παίκτες και φιλάθλους. Ωστόσο, ο Λούκας Μόουρα κατάφερε να κλέψει την παράσταση. Ο 29χρονος επιθετικός της Τότεναμ «σκαρφάλωσε» στην πλάτη ενός σεκιούριτι για να πανηγυρίσει με τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων που βρίσκονταν στις εξέδρες. Όπως καταλαβαίνετε, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, έγινε αναπόφευκτα viral.

Snap Moura in half and he’s got Tottenham written right through him. pic.twitter.com/mqi19ziCLq

—  ᴅᴀᴠɪᴅ ᴇʟʟɪs • (@fullback03) January 19, 2022

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ