Αυτό το ζευγάρι πήγε το “couple goals” σε άλλο επίπεδο! Ένα πρωτόγνωρο γεγονός πραγματοποιήθηκε στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο την περασμένη Κυριακή. Η 26η Σεπτέμβρη θα μείνει, στην ιστορία, καθώς για πρώτη φορά δύο σύντροφοι σκοράρουν την ίδια αγωνιστική. Σε αγώνα της ίδιας ομάδας. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο ζεύγος Harkes, όπου σκόραρε σε αγώνες όπου αγωνιζόταν η […]

Αυτό το ζευγάρι πήγε το “couple goals” σε άλλο επίπεδο!

Ένα πρωτόγνωρο γεγονός πραγματοποιήθηκε στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο την περασμένη Κυριακή.

Η 26η Σεπτέμβρη θα μείνει, στην ιστορία, καθώς για πρώτη φορά δύο σύντροφοι σκοράρουν την ίδια αγωνιστική. Σε αγώνα της ίδιας ομάδας. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο ζεύγος Harkes, όπου σκόραρε σε αγώνες όπου αγωνιζόταν η Celtic.

Δεν σκοραραν όμως για λογαριασμό της ίδιας ομάδας.

Την Κυριακή στις 14:30 (ώρα Ελλάδος) η γυναικεία ομάδα της Celtic αντιμετώπιζε την αντίστοιχη της Hibernian στο Penny Cars Stadium.

Οι Celtic Ladies προηγήθηκαν στο 67’ με γκολ της Sarah Harkes, για να επικρατήσουν τελικά με 2-1.

Στις 17:00 (ώρα Ελλάδος) της ίδιας ημέρας η αντρική ομάδα της Celtic υποδεχόταν την Dundee United στο πλαίσιο της Scottish Premiership, προηγήθηκε στο 16’ με την κεφαλιά του Liel Abada, όμως ο Ian Harkes, με την φανέλα της Dundee United, ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Στο σπίτι πάντως οι πανηγυρισμοί ίσως να κράτησαν λίγο παραπάνω…

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ