Ο Φάμπιο Κοεντράο είχε μία πλούσια καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Κατέκτησε δύο Champions League με τη Ρεάλ, δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, πρωτάθλημα Πορτογαλίας με την Μπενφίκα, ενώ είχε παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο με την Σπόρτινγκ και με την εθνική Πορτογαλίας. Ωστόσο, πλέον είναι μακριά από το ποδόσφαιρο και αποφάσισε να αφιερώσει αλλού τη ζωή του. Έτσι, έχει στραφεί στη θάλασσα και […]

Ο Φάμπιο Κοεντράο είχε μία πλούσια καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Κατέκτησε δύο Champions League με τη Ρεάλ, δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, πρωτάθλημα Πορτογαλίας με την Μπενφίκα, ενώ είχε παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο με την Σπόρτινγκ και με την εθνική Πορτογαλίας.

Ωστόσο, πλέον είναι μακριά από το ποδόσφαιρο και αποφάσισε να αφιερώσει αλλού τη ζωή του.

Έτσι, έχει στραφεί στη θάλασσα και στο ψάρεμα ως επαγγελματίας.

“Οι άνθρωποι που αγαπούν τη θάλασσα και θέλουν να τη βιώσουν πρέπει να ακολουθήσουν το όνειρό τους. Είναι μία εργασία και για τις νέες γενιές επίσης. Η ζωή στη θάλασσα δεν είναι ντροπή, όπως πολλοί πιστεύουν. Είναι μία εργασία, όπως κάθε άλλη. Η θάλασσα είναι όμορφη και τη χρειαζόμαστε. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να έχουν τον σεβασμό” ανέφερε συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο Empower Brand Channel..

Ερωτηθείς για το πώς προέκυψε η σχέση του με τη θάλασσα, ανέφερε πως ο πατέρας του ήταν ψαράς και έτσι θέλει να πάρει και αυτός την ίδια κατεύθνση: “Έρχομαι εδώ από τη μέρα που γεννήθηκα. Ο πατέρας μου είχε μία βάρκα, ήταν στη βιομηχανία του ψαρέματος και συνήθιζα να πηγαίνω μαζί του. Όταν είχα χρόνο ή ήμουν σε διακοπές ερχόμουν εδώ.

Η ζωή μου ήταν η θάλασσα και το ψάρεμα. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα σταματήσω το ποδόσφαιρο και θα έπρεπε να πάρω νέα κατεύθυνση στη ζωή μου. Η χαρά μου είναι στην βάρκα και σε αυτή τη ζωή”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ