Η Ιταλία θα είχε μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης στο Μουντιάλ με εκείνον στο ρόστερ της.

Η Εθνική Ιταλίας γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, με τον Μάριο Μπαλοτέλι να ξεσπάσει.

Ο 31χρονος επιθετικός της Αντάνα Ντεμίρσπορ δεν κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για την τελευταία φάση των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο ίδιος, μάλιστα, ξέσπασε μετά τον αποκλεισμό της «σκουάντρα ατζούρα», καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με πονάει που δεν με κάλεσε για τα ματς κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία και την Τουρκία. Το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν να γίνει Δεκέμβριο και σίγουρα θα μπορούσα να ήμουν μέλος της ομάδας μας».

Το να βλέπω την Ιταλία εκτός Μουντιάλ με πληγώνει! Έχασα μια τεράστια ευκαιρία για την καριέρα μου. Πριν από τους αγώνες κανείς δεν αναφέρεται σε εμένα, σαν να μην υπάρχω! Άμα χάσει η Ιταλία, όμως, όλοι μιλάνε για εμένα, τονίζοντας πως ίσως να λείπω από την ομάδα».

Για τον αποκλεισμό από τους Σκοπιανούς, εξέφρασε την άποψη: «Κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία είχαμε πολλές ευκαιρίες. Σίγουρα, δεν λέω πως με εμένα θα είχαμε κερδίσει, αλλά θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες. Είμαι καλός στην τελική ενέργεια».

Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ρομπέρτο Μαντσίνι, πάντως, δεν είχε να εκφράσει προσωπικά κάποιο παράπονο. Ίσα ίσα, παραδέχθηκε: «Σίγουρα, είμαι χαρούμενος που θα παραμείνει. Τον έχω σε εκτίμηση».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ