Τα αποτελέσματα για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας.

Με τους αγώνες του δεύτερου γύρου συνεχίζεται, αυτήν την εβδομάδα, το Κύπελλο Γερμανίας.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κλήθηκε να αγωνιστεί στην «Heinz Von Heiden Arena», κόντρα στο Ανόβερο, κι έφθασε στη νίκη-πρόκριση με 2-0.

Ο Μπράιτ Άκβο Άρεϊ Μπι στο 11’ σημείωσε αυτογκόλ και ο Τζουντ Μπέλινγχαμ «κλείδωσε» την επικράτηση-πρόκριση στο 71’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Καρίμ Αντεγέμι στο 85’.

Η Φράιμπουργκ υποδέχθηκε στο «Europa Park Stadion» τη Σαν Πάουλι και κέρδισε στην παράταση με 2-1.

Ο Λούκας Ντάσνερ στο 42’ σόκαρε τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ματίας Γκίντερ.

Έτσι, οδηγηθήκαμε στην παράταση, εκεί όπου οι παίκτες του Κρίστιαν Στράιχ βρήκαν το πολυπόθητο γκολ μέσω του Μίχαελ Γκρέγκοριτς στο 119’.

Στα πέναλτι κρίθηκαν τα άλλα δύο ματς. Στην «Home Deluce Arerna» συναντήθηκαν οι Πάντερμπορν και η Βέρντερ Βρέμης, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 5-4.

Ο Φέλιξ Πλάτε στο 22’ άνοιξε το σκορ και ο Σίρλοντ Κόντεχ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 43’. Οι «πράσινοι» μείωσαν στο 65’ με τον Λεονάρντο Μπίτενκουρτ και ισοφάρισαν στο 84’ με τον Μίτσελ Βάιζερ.

Η Σαντχάουσεν και η Καρλσρούη, από την πλευρά τους, έπαιξαν στο «BWT Stadion Am Hardtwald», με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση με 8-7.

Άτυχος στάθηκε ο Στεφάν Αμπρόσιους στο 8’, καθώς έβαλε αυτογκόλ. Ο Αλεκσάντρ Ζιρόφ έκανε το 2-0 στο 44’, ωστόσο ο Μάρβιν Βάνιτζεκ μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 58’ και ο Τιμ Μπρέιθχαουπ ισοφάρισε στο 72’.

Tα αποτελέσματα:

Ανόβερο-Ντόρτμουντ 0-2
Φράιμπουργκ-Σαν Πάουλι 2-1 στην παράταση
Πάντερμπορν-Βέρντερ Βρέμης 5-4 στα πέναλτι 2-2 (κ.α. και παρ.)
Σαντχάουσεν-Καρλσρούη 8-7 στα πέναλτι (2-2 κ.α. και παρ.)

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ