Οικογενειακή τραγωδία για τον 31χρονο επιθετικό.

Σε πένθος βρίσκεται η οικογένεια του Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος απέχει εδώ και περίπου δέκα ημέρες από τις προπονήσεις της Τορόντο FC.

Στο πλευρό του, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του, βρίσκεται και ο συμπαίκτης του στους Καναδούς και συμπατριώτης του, Ντομένικο Κρισίτο, ο οποίος επίσης πήρε άδεια από την ομάδα.

Η σύζυγος του 31χρονου επιθετικού, Τζένι Νταρόνε, έχασε το μωρό που κυοφορούσε ενώ ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 κι έχει άλλα δύο παιδιά, την Κάρμιν που γεννήθηκε το 2013 και τον Κριστιάν ο οποίος ήρθε στον κόσμο το 2015.

Ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για τον ερχομό του τρίτου παιδιού τους και, μάλιστα, ο Ιταλός είχε αφιερώσει στην εγκυμονούσα γυναίκα του το πρώτο γκολ που πέτυχε -προ μηνός- στο MLS.

Φυσικά, ο παίκτης δεν κλήθηκε στην Εθνική Ιταλίας για τους προσεχείς αγώνες της στο Nations League απέναντι στην Αγγλία και την Ουγγαρία.

Άπαντες στέκονται στο πλευρό του και του δίνουν το χρόνο που χρειάζεται, για να μπορέσει να επιστρέψει όταν εκείνος το επιθυμήσει.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ