Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πάρει φόρα και δεν τον σταματάει κανείς. Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης μετά τα ΜΠΑΜ του καλοκαιριού έχει επεκταθεί και στον …χειμώνα. Ο Μάρβιν Πίρσμαν προτάθηκε στην ΑΕΚ ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Με τους “κιτρινόμαυρους” να είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους. Ο Βέλγος αριστερός μπακ του ΠΑΣ προτάθηκε […]

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πάρει φόρα και δεν τον σταματάει κανείς. Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης μετά τα ΜΠΑΜ του καλοκαιριού έχει επεκταθεί και στον …χειμώνα.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν προτάθηκε στην ΑΕΚ ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου. Με τους “κιτρινόμαυρους” να είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους.
Ο Βέλγος αριστερός μπακ του ΠΑΣ προτάθηκε στην ΑΕΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Πίρσμαν έχει δικαίωμα να υπογράψει με οποιαδήποτε ομάδα από την 1η Ιανουαρίου. Και για την ώρα δεν δείχνει διάθεση δέσμευσης με την ομάδα των Ιωαννίνων. Παρά το γεγονός πως οι άνθρωποι του συλλόγου επιθυμούν την παραμονή του και μετά το τέλος του συμβολαίου του.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ