Ο Γέρι Μίνα, έπειτα από ένα φάουλ στον Νεϊμάρ, του ζήτησε να σηκωθεί από τον αγωνιστικό χώρο. Mε τον Βραζιλιάνο αστέρα να του απαντάει με ένα φιλί. Η Βραζιλία δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Κολομβία. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, […]

Ο Γέρι Μίνα, έπειτα από ένα φάουλ στον Νεϊμάρ, του ζήτησε να σηκωθεί από τον αγωνιστικό χώρο. Mε τον Βραζιλιάνο αστέρα να του απαντάει με ένα φιλί.
Η Βραζιλία δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Κολομβία.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, υπήρξαν σκληρά μαρκαρίσματα μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, η κατάσταση λίγο έλειψε να ξεφύγει, έπειτα από ένα τάκλιν του Γέρι Μίνα στον Νεϊμάρ.

Ο αμυντικός της Έβερτον, ανέτρεψε τον Βραζιλιάνο άσο της Παρί, ο οποίος παρέμεινε για λίγα δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας φάουλ. Ο Μίνα πήγε από πάνω του και του ζήτησε να σηκωθεί, λέγοντας του πως προσποιείται.

Ο Νεϊμάρ, πάντως φάνηκε ότι το πήρε… ψύχραιμα, καθώς σηκώθηκε και προσπάθησε να δώσει ένα φιλί στο αντίπαλό του για να τον ηρεμήσει, χωρίς ωστόσο να πετυχαίνει τον σκοπό του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ