Θα μπορούσε να είναι από μια ταινία κωμωδία, αλλά είναι 100% πραγματικό αυτό το γεγονός.

Όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε. Πολλά ακούμε καθημερινά αλλά ο παίχτης της Μάλμε το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Θα μπορούσε να είναι από μια ταινία κωμωδία, αλλά είναι 100% πραγματικό αυτό το γεγονός.

Πιο συγκεκριμένα ο επιθετικός της Μάλμε, Μοχάμεντ Μπούγια Τουράι, πήρε πρόσφατα μεταγραφή στην ομάδα της Σουηδίας και ταυτόχρονα είχε και τον γάμο του. Από το να τον τινάξει στον αέρα σκέφτηκε λοιπόν να στείλει στην θέση του τον αδελφό του.

Ο 27χρονος από τη Σιέρα Λεόνε υπέγραψε το συμβόλαιο του στη Μάλμε στις 22 Ιουλίου, ενώ μία ημέρα πριν έγινε στη χώρα του ο γάμος του. Αλλά ο πρωταγωνιστής μας έπρεπε να βρίσκεται στην Σουηδία και έτσι έχασε την τελετή.

Έτσι λοιπόν σκέφτηκε να βάλει μπροστά τον αδερφό του που τον εκπροσώπησε επάξια στην τελετή του γάμου. (Μόνο στην τελετή φανταζόμαστε) Μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο του, αλλά αποκάλυψε την “απάτη”  ότι οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί αλλά κάποιες ημέρες νωρίτερα.

Το είχε οργανώσει το σχέδιο…

Τι δήλωσε ο γαμπρός στο Afton Bladet:

“Παντρευτήκαμε στις 21 Ιουλίου στη Σιέρα Λεόνε. Αλλά δεν ήμουν εκεί γιατί η Μάλμε μου ζήτησε να πάω εκεί νωρίτερα. Βγάλαμε τις φωτογραφίες εκ των προτέρων. Φαίνεται λοιπόν ότι ήμουν εκεί αλλά δεν ήμουν. Ο αδερφός μου έπρεπε να με εκπροσωπήσει στον ίδιο μου τον γάμο.

Αλλά θα προσπαθήσω να την φέρω στη Σουηδία και στο Μάλμε τώρα για να είναι κοντά μου. Θα ζήσει εδώ μαζί μου”

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ