Οπαδοί χτύπησαν τον διαιτητή της αναμέτρησης Θύελλα Ραφήνας - Εθνικός με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πολύ ξύλο στο ποδόσφαιρο «πέφτει» τελευταία….Αυτή τη φορά συνέβη στην αναμέτρηση Θύελλα Ραφήνας Εθνικός, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Όχι, όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά μετά τη λήξη του ματς.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να επιτίθενται στον διαιτητή Αριστείδη Αλιάγα (Δυτικής Αττικής) μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο άτυχος διαιτητής μεταφέρθηκε στο 401 ΓΣΝΑ καθώς υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Ενώ, οι γιατροί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στα τραύματα που έφερε στο κεφάλι του.

Σήμερα (31/1) ο Αλιάγας αναμένεται να συντάξει το φύλλο αγώνος όπου θα αναφέρει τι ακριβώς έγινε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ το ίδιο θα πράξει και ο παρατηρητής του αγώνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη λήξη του αγώνα χτυπήθηκε και ο β’ βοηθός Καμπιώτης, δεχόμενος γροθιές, ενώ ο διαιτητής Αλιάγας σπρώχτηκε και δέχτηκε πεσμένος στο έδαφος κλωτσιές στο κεφάλι.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Από τη μεριά τους, οι Πειραιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία καταδικάζουν τα επεισόδια, ενώ αναφέρουν ότι οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν την εποπτεία της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση: «Οι φίλοι του Εθνικού που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ραφήνας ήταν 15 όπως είχε προβλεφθεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Θύελλας που είχε εκδώσει σχετική ενημέρωση. Μάλιστα η είσοδος έγινε υπό την εποπτεία της Αστυνομίας και με απομονωμένο το χώρο των φιλοξενούμενων. Ο Εθνικός καταδικάζει απερίφραστα τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στο γήπεδο της Ραφήνας.»

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ