Ίσμαελ Μπλάνκο: «Ένα κομμάτι της καρδιάς μου είναι κιτρινόμαυρο»

Ίσμαελ Μπλάνκο: «Ένα κομμάτι της καρδιάς μου είναι κιτρινόμαυρο»

Δεν ξεχνά με τίποτα το κιτρινόμαυρο παρελθόν του ο «Ζορό».

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Ίσμαελ Μπλάνκο, μέσα από μια εκτενή δημοσίευση στο ίνσταγκραμ η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες της παρουσίας του στη φιέστα των κιτρινόμαυρων, θέλησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ για τα όσα έζησε στην επιστροφή του στην Αθήνα μετά από καιρό.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος με είχε υπόψη για τη φιέστα της αγαπημένης μου ΑΕΚ. Προσωπικά ήταν πολύ συναρπαστικό το να επιστρέφεις σε αυτό το μέρος μετά από τόσο καιρό και να συνεχίζεις να νιώθεις την ίδια αγάπη ή και περισσότερη από όλη η οικογένεια της ΑΕΚ.

Από την άλλη θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της που μου δείχνουν την αγάπη τους από παντού από την πρώτη στιγμή. Νιώθω περηφάνια που επιστρέφω λίγη από την αγάπη στο γήπεδο. Θέλω να σας πω ότι από εδώ που είμαι, η καρδιά μου έχει ένα μικρό μέρος βαμμένο κίτρινο και μαύρο. Από τότε που έφτασα με έκαναν να νιώθω μέρος αυτής της όμορφης οικογένειας και είναι κάτι πολύ ευχάριστο για εμένα. Σας ευχαριστώ όλους, γιορτάστε για τους τίτλους», αναφέρει ο Αργεντίνος στην ανάρτησή του.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ