Η Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε και επισήμως τις διαδικασίες για το EURO του 2028, με τις χώρες που θέλουν να διεκδικήσουν την διοργάνωση, να πρέπει να παραδώσουν την αίτηση του εντός των επόμενων πέντε μηνών μαζί με έναν φάκελο ο οποίος θα περιέχει τουλάχιστον 10 γήπεδα! Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται στην σχετική λίστα, […]

Η Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ξεκίνησε και επισήμως τις διαδικασίες για το EURO του 2028, με τις χώρες που θέλουν να διεκδικήσουν την διοργάνωση, να πρέπει να παραδώσουν την αίτηση του εντός των επόμενων πέντε μηνών μαζί με έναν φάκελο ο οποίος θα περιέχει τουλάχιστον 10 γήπεδα!

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται στην σχετική λίστα, είναι να υπάρχει τουλάχιστον ένα γήπεδο με χωρητικότητα 60.000 θέσεων. Tουλάχιστον ένα με 50.000 θέσεις. 4 με 40.000 θέσεις. Kαι τρία με 30.000 θέσεις.

Αξιοσημείωτο είναι πως από πλευρά της η Ελλάδα έχει εκφράσει ανοιχτό ενδιαφέρον για κοινή με την Βουλγαρία, την Ρουμανία και την Σερβία. Mετά από ένα μνημόνιο που είχαν υπογράψει οι αρμόδιοι υπουργοί. Eνώ το ενδιαφέρον της έχει δηλώσει επίσης και η Τουρκία που θα καταθέσει υποψηφιότητα.

Σε περίπτωση που δύο ή και παραπάνω χώρες θα θελήσουν να θέσουν υποψηφιότητα. Θα πρέπει να είναι γεωγραφικά σε κοντινή απόσταση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ