Ο Φώτης Κίτσος είναι στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς. Καθώς τον απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Εχοντας δείξει θετικό πρόσωπο με την 2η ομάδα. Και διεκδικώντας θέση ακόμη και στην πρώτη ομάδα. Αυτό μάλιστα δεν θα αργήσει να γίνει. Καθώς ο παίκτης έχει πάρει ήδη το… κάλεσμα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού με τον αγώνα με […]

Ο Φώτης Κίτσος είναι στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς. Καθώς τον απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Εχοντας δείξει θετικό πρόσωπο με την 2η ομάδα. Και διεκδικώντας θέση ακόμη και στην πρώτη ομάδα.

Αυτό μάλιστα δεν θα αργήσει να γίνει. Καθώς ο παίκτης έχει πάρει ήδη το… κάλεσμα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού με τον αγώνα με τον Λεβαδειακό αλλά ως αριστερός μπακ.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης αγωνίζεται κανονικά ως εξτρέμ. Όμως ι ανάγκες που σκέφτεται πως πρέπει να καλύψει ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι άλλες.

Η ταχύτητα, η τεχνική κατάρτιση και οι κινήσεις του μπορούν να σταθούν και να τον εξελίξουν ως μπακ.

Είναι μες στους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό Β’ μαζί με παίκτες όπως οι Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Αλγκασίμ Μπα, Αποστολόπουλο και όχι μόνο.

Οι εκλεκτοί του Πορτογάλου για το Ολυμπιακός – Λεβαδειακός είναι οι εξής:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι και Τικίνιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κύπελλο Ελλάδας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ