Φανερά απογοητευμένος ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ για τη διαιτησία στο Μπόρνμουθ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στην Premier League και, τώρα, θα χρειαστεί να παλέψει στα μπαράζ της Championship.

Ο ιδιοκτήτης της, αλλά και ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έκανε παρέμβαση στο BBC, για να εκφράσει τη βαθιά απογοήτευσή του για τη διαιτησία στο Μπόρνμουθ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον παρουσιαστή του BBC Radio Nottingham, Κόλιν Φράι, ανέφερε μεταξύ άλλων πως αισθάνεται πως του έχουν κλέψει την άνοδο.

«Θεωρεί ότι η Φόρεστ δεν υποστηρίχθηκε από την EFL όταν ο αγώνας εναντίον της Μπόρνμουθ είχε αρχικά αναβληθεί. Ο σκόρερ Κίφερ Μουρ ήταν ένας από τους τραυματίες που είχε η Μπόρνμουθ εκείνη την εποχή», αποκάλυψε πως του είπε ο Βρετανός δημοσιογράφος.

Όπως πρόσθεσε: «Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι θέλει να εκφράσει την απογοήτευσή του και την επιθυμία να δει έναν δίκαιο διαιτητή και μια (δίκαιη) ομοσπονδία, ώστε το παιχνίδι να κριθεί στο χορτάρι.

Μου είπε, ακόμα, ότι έχουν γράψει επιστολές πολλές φορές, αλλά δεν συνέβη τίποτα. Λέει ότι είναι απογοητευμένος γιατί έχει βάλει εκατομμύρια λίρες στο σύλλογο και ότι επιτέλους φέτος έχει τον κατάλληλο προπονητή και την ομάδα και αισθάνεται ότι του έχουν κλέψει την άνοδο».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ