Η ήττα της Σταντάρ Λιέγης από την Σαρλερουά εξαγρίωσε τους οπαδούς των γηπεδούχων οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να λήξει άδοξα η αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι έχαναν με 3- 0. Το ντέρμπι ανάμεσα στην Σταντάρ Λιέγης και την Σαρλερουά για την 17η αγωνιστική του Βελγικού Πρωταθλήματος έληξε άδοξα. Αιτία ήταν η εισβολή των […]

Η ήττα της Σταντάρ Λιέγης από την Σαρλερουά εξαγρίωσε τους οπαδούς των γηπεδούχων οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να λήξει άδοξα η αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι έχαναν με 3- 0.

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Σταντάρ Λιέγης και την Σαρλερουά για την 17η αγωνιστική του Βελγικού Πρωταθλήματος έληξε άδοξα. Αιτία ήταν η εισβολή των οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού οι οποίοι ήθελαν να δείξουν την αγανάκτηση τους τόσο για την ήττα της ομάδας όσο και για την διαιτησία στο ματς.

Τα προεόρτια ξεκίνησαν πέντε λεπτά μετά τη σημείωση του τρίτου τέρματος των φιλοξενούμενων, συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό. Η διαδοχική ρίψη καπνογόνων στον αγωνιστικό χώρο οδήγησαν τον διαιτητή να διακόψει την αναμέτρηση. Δέκα λεπτά μετά τα πράγματα ηρέμησαν και ο αγώνας ξεκίνησε εκ νέου.

Οι προσπάθειες για να ολοκληρωθεί το ματς δεν ευοδώθηκαν. Στο 87ο λεπτό, υπήρξε εκ νέου εισβολή στον αγωνιστικό χώρο από σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Σταντάρ Λιέγης οι οποίοι πέταξαν φωτοβολίδες προς το πέταλο που φιλοξενούνταν οι οπαδοί της Σαρλερουά. Τότε ο διαιτητής της αναμέτρησης διέταξε την οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και μετά την διακοπή. Στόχος αυτή την φορά ήταν η διοίκηση της ομάδας. Αργότερα υπήρξαν συμπλοκές έξω από το γήπεδο. Οι δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να αποκαταστήσουν την τάξη.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ