Αναρωτιέται, χωρίς να βρίσκει απάντηση, ο Γάλλος μέσος.

Δυσαρεστημένος από το ρόλο που έχει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο Πολ Πογκμπά.

Ο 29χρονος μέσος αναρωτιέται συχνά-πυκνά ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος του στους «κόκκινους διαβόλους». Ωστόσο, δεν βρίσκει απάντηση.

Αντίθετα, στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αισθάνεται… άλλος παίκτης.

«Με τη Γαλλία έχω πολύ περισσότερο χρόνο στα πόδια μου. Το σύστημα είναι διαφορετικό από τον σύλλογό μου. Στην πραγματικότητα, είναι απλό. Με την Εθνική παίζω και μπροστά στη θέση μου. Ξέρω τον ρόλο μου. Νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητή, των παικτών», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος διεθνής.

Συνεχίζοντας, εξήγησε: «Είναι φυσιολογικό να νιώθω αυτήν τη διαφορά με τη Γιουνάιτεντ, γιατί είναι δύσκολο να είσαι συνεπής όταν αλλάζεις θέση συχνά, επίσης το στιλ παιχνιδιού ή με ποιον παίζεις. Στη Γιουνάιτεντ έχω, πραγματικά, έναν ρόλο; Κάνω αυτή την ερώτηση στον εαυτό μου και δεν έχω απάντηση».

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, αλλά ξεκάθαρη απάντηση για το μέλλον του δεν έδωσε.

Αρκέστηκε να τονίσει: «Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω, να βελτιώνομαι και να αφήσω πίσω τα χρόνια που δεν έχω κερδίσει κανένα τρόπαιο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Δεν είμαι ικανοποιημένος τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά όχι σε όλα τα χρόνια. Φέτος, είναι “νέκρα”. Δεν θα κερδίσουμε τίποτα ξανά. Είτε είναι με τη Μάντσεστερ είτε σε άλλη ομάδα, θέλω να κερδίζω τρόπαια».

Ο Πολ Πογκμπά επέστρεψε στο Μάντσεστερ το 2016. Η πρώτη θητεία του ήταν τη σεζόν 2011-2012 και από το 2012 έως το 2016 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ