Ήταν φυγόποινος για οικονομικές παραβάσεις.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης, ο οποίος συνελήφθη για οφειλές.

Έπειτα από ένταλμα σύλληψής του από τις δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (10/02) στην οδό Θησέως, στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς που τον αναζητούσαν.

Εις βάρος του εκκρεμούσε κάθειρξη έντεκα ετών για παράβαση του νόμου περί επιταγών και φορολογίας, όπως επίσης και για μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο.

Τώρα, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, για να απολογηθεί.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: «Συνελήφθη 77χρονος ημεδαπός φυγόποινος για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, φορολογικής νομοθεσίας και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (10/02/2023) στην Καλλιθέα στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 77χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα (11) ετών και ενός (1) μηνός, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, της φορολογικής νομοθεσίας και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 77χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, προέβαινε σε απάτες κατ’ εξακολούθηση, εξέδιδε ακάλυπτες επιταγές και δεν απέδιδε έγκαιρα τους αναλογούντες φόρους και τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές προς το ελληνικό Δημόσιο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ