Τρεχάματα με τις ρουμάνικες αρχές έχει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντάνουτ Λούπου

Συνελήφθη ο παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντάνουτ Λούπου!

Τρεχάματα με τις ρουμάνικες αρχές έχει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντάνουτ Λούπου. Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής πιάστηκε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Kαι του έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 7 μηνών και 10 ημερών. Από τον Λούπου είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα οδήγησης από το 2001. Kαθώς είχε πιαστεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο πρώην πράσινος έλαβε την ποινή του στις 2 Οκτωβρίου. Ωστόσο βρισκόταν με τη γυναίκα του στο Ντουμπάι. Από εκεί γύρισε μόλις χθες και η αστυνομία τον περίμενε στο αεροδρόμιο, προκειμένου να του περάσει χειροπέδες.

«Θα φτάσω στη Ρουμανία σήμερα για να παραδοθώ, όπως υποσχέθηκα. Έρχομαι από το Ντουμπάι. Ελπίζω με όλη μου την καρδιά να μην γίνει παράσταση στο αεροδρόμιο. Και να προχωρήσουν κανονικά τα πράγματα.

Θα κουβαλήσω τον σταυρό μου, αλλά ελπίζω να μου επιτραπεί να το κάνω με αξιοπρέπεια. Θα εκτίσω την τιμωρία που έλαβα σύμφωνα με το νόμο. Από αυτή τη στιγμή και έπειτα δεν θα δώσω κανενός είδους δήλωση και ελπίζω να είναι όλοι καλά».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ