Το θετικό για τον Λουτσέσκου είναι ότι πήρε μέρος στην προπόνηση ο Τάισον, ενώ και ο Μπάμπα αρχίζει να δουλεύει για την επιστροφή του.

Τα ευχάριστα νέα που περίμεναν στον ΠΑΟΚ για τον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ δεν ήρθαν. Πρόβλημα επίσης έχει και ο Σάστρε που δεδομένα δεν θα παίξει με τον Πανσερραϊκό, ενώ πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος και για το ματς με τη Λαμία, αφού υπέστη κάταγμα.

Το θετικό για τον Λουτσέσκου είναι ότι πήρε μέρος στην προπόνηση ο Τάισον, ενώ και ο Μπάμπα αρχίζει να δουλεύει για την επιστροφή του.

Ο Νιγηριανός στόπερ στις εξετάσεις που υποβλήθηκε φάση ότι έχει υποστεί θλάση τρίτου βαθμού κι έτσι θα μπει νυστέρι για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει τη σεζόν και ουσιαστικά ο «Δικέφαλος» μένει μόνο με έναν δεξιοπόδαρο στο κέντρο της άμυνας, τον Κεντζιόρα.

Ο Σάστρε, λοιπόν, τραυματίστηκε και θα χάσει το επόμενο ματς, ενώ με ίωση παραμένει ο Κοτάρσκι και φυσικά είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Στο δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Ανασύνταξη και στροφή στις Σέρρες.

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στο Αγρίνιο και πλέον στρέφει την προσοχή του στις Σέρρες. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (26.02) την προετοιμασία της για την επικείμενη αναμέτρηση.

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ