Μια σύγκρουση του Στέφαν Σβαμπ με τον Λούκας Τέιλορ στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ αποτέλεσε αφορμή για αυτοσαρκασμό στην σελίδα του Δικεφάλου στο Τwitter. Κατά τα άλλα η προπόνηση κύλησε χωρίς σημαντικές διαφοροποιήσεις σε ότι αφορά στους παίκτες που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου. Σίντκλει και Μίτριτσα βγήκαν στο γήπεδο για ατομικό πρόγραμμα αφήνοντας […]

Μια σύγκρουση του Στέφαν Σβαμπ με τον Λούκας Τέιλορ στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ αποτέλεσε αφορμή για αυτοσαρκασμό στην σελίδα του Δικεφάλου στο Τwitter.

Κατά τα άλλα η προπόνηση κύλησε χωρίς σημαντικές διαφοροποιήσεις σε ότι αφορά στους παίκτες που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου. Σίντκλει και Μίτριτσα βγήκαν στο γήπεδο για ατομικό πρόγραμμα αφήνοντας Ολιβέιρα και Αουγκούστο στο γυμναστήριο. Και Βιεϊρίνια συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Λουτσέσκου έδωσε ρεπό για αύριο στους ποδοσφαιριστές και τους περιμένει και πάλι για προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας. Για να ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ