Αλλαγές, αφίξεις και αναχωρήσεις στην Μίλαν. Παίκτες που θα έρθουν, κυρίως όμως παίκτες που θα φύγουν από τους “Ροσονέρι“. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Αντρέα Κόντι και Σάμου Καστιγιέχο. Ο πρώτος, δεν έχει παίξει ουτε λεπτό φέτος, με τον προπονητή του να μην τον υπολογίζει. Στη Μίλαν αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει και λόγος να παραμείνει. Τον […]

Αλλαγές, αφίξεις και αναχωρήσεις στην Μίλαν. Παίκτες που θα έρθουν, κυρίως όμως παίκτες που θα φύγουν από τους “Ροσονέρι“.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Αντρέα Κόντι και Σάμου Καστιγιέχο.

Ο πρώτος, δεν έχει παίξει ουτε λεπτό φέτος, με τον προπονητή του να μην τον υπολογίζει.

Στη Μίλαν αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει και λόγος να παραμείνει. Τον Ιανουάριο, επομένως, θα πρέπει να βρεθεί η επόμενη ομάδα του Με την Σαμπντόρια να είναι ο επικρατέστερος προορισμός.

Αντίθετα ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που επίσης αναμένεται να αποχωρήσει οδεύει προς Τζένοα.

Ο Αντρέι Σεφτσένκο φαίνεται πως θέλει τον παίκτη. Αν πει το τελικό «ναι», οι Γενοβέζοι θα κάνουν επίσημη κίνηση και οι Μιλανέζοι αναμένεται να πουν «ναι». Τόσο για να απαλλαγούν από τον Καστιγιέχο, όσο και για να κάνουν το «δώρο» τους στον Σεφτσένκο.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι αναμένεται να κινηθεί για παίκτες στον χώρο του κέντρου. Για να καλύψει τα κενά που θα δημιουργηθούν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ