Ώρα FA Cup και EFL Trophy στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Σίτι να πηγαίνει χιλιοταλαιπωρημένη στο Σουίντον  για τον τρίτο γύρο του FA Cup. Ο κορονοϊός βροντοχτύπησε την πόρτα των Πολιτών, καθώς ανιχνεύθηκαν θετικοί άλλοι επτά ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν βγει θετικοί οι Φόντεν και Ζιντσένκο. […]

Ώρα FA Cup και EFL Trophy στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Σίτι να πηγαίνει χιλιοταλαιπωρημένη στο Σουίντον  για τον τρίτο γύρο του FA Cup.

Ο κορονοϊός βροντοχτύπησε την πόρτα των Πολιτών, καθώς ανιχνεύθηκαν θετικοί άλλοι επτά ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν βγει θετικοί οι Φόντεν και Ζιντσένκο.

Μάλιστα οι “Πολίτες” έπαιξαν το παιχνίδι χωρίς τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον βοηθό του Λιλό, αφού και αυτοί βγήκαν θετικοί.

Ξεκίνημα με γκολ για τους Πολίτες στο ματς. Ο Πάλμερ με όμορφη ατομική ενέργεια απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε το παράλληλο γύρισμα προς τη μικρή περιοχή από τα δεξιά και ο Μπερνάρντο Σίλβα από κοντά έκανε το 1-0.

Η Σίτι πέτυχε και δεύτερο γκολ. Οι παίκτες της Σουίντον προσπάθησαν να χτίσουν μια επίθεση από χαμηλά, αλλά έκαναν λάθος υπό την πίεση του Μπερνάρντο Σίλβα. Ο Ζεσούς έκλεψε την μπάλα και αφού έκανε το 1-2 με τον Ντε Μπρόινε, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα μέσα από την περιοχή για το 2-0.

Η Σίτι συνέχισε την πίεση και στο 2ο μέρος.

Στο 54 ο Κέβιν ΝτεΜπρόινε έγραψε το 0-3 δίνοντας ευρυ σκορ υπέρ της ομάδας του.

Ο Χαρι Μακγκίρντι μείωσε στο 74′ σε 1-3. Πετυχαινοντας το γκολ της τιμής.

Οχι για πολύ όμως. Γιατί η Σιτι πέτυχε και 4ο γκολ. Ο Πάλμερ σκόραρε για το 1-4 πιστοποιοντας την καλή του εμφάνιση απόψε.

Το τελικό σκορ αφήνει ικανοποιημένους τους Πολίτες που πάρα τις απουσίες πέρασαν εύκολο βράδυ.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ