Γης μαδιάμ έγινε παμπ στο Λονδίνο από τα επεισόδια που προκλήθηκαν μεταξύ οπαδών Αγγλίας και Γερμανίας.

Γης μαδιάμ έγινε παμπ στο Λονδίνο από τα επεισόδια που προκλήθηκαν μεταξύ οπαδών Αγγλίας και Γερμανίας.

Στον αγωνιστικό χώρο απολαύσαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με 6 γκολ, εκτός αυτού όμως η βία και οι άσχημες εικόνες κυριάρχησαν. Συγκεκριμένα περίπου 100 οπαδοί της φιλοξενούμενης Γερμανίας εμφανίστηκαν με μάσκες σε αθλητικό στέκι των Άγγλων και τα πράγματα ξέφυγαν…

Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη όπως και οι τραυματίες από τους “διαξιφισμούς”. Αρκετοί οπαδοί κατέληξαν στο νοσοκομείο με τρεις να είναι πιο σοβαρά όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Στις 17:50 μ.μ. τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου μία ομάδα περίπου 100 ανδρών, φορώντας μάσκες, πλησίασε σε μια παμπ στη λεωφόρο Ντάγκμαρ, στο Γουέμπλεϊ μέσα από ένα δρομάκι από τον χώρο στάθμευσης. Ένα μέρος του γκρουπ που φορούσε κασκόλ και καπέλα της Αγγλίας, εικάζεται πως ήταν Γερμανοί. Το πλήθος μπήκε στον κήπο της παμπ και παρενοχλούσε τους πελάτες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν φίλαθλοι που θα παρακολουθούσαν τον αγώνα. Το περιστατικό διήρκεσε περίπου δύο λεπτά και διακόπηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας. Έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερεις συλλήψεις σχετικά με το περιστατικό».
Στα του αγώνα, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. Η Γερμανία προηγήθηκε με το πέναλτι το Γκουντογκάν στο 52’ και αύξησε το προβάδισμά της σε δύο τέρματα με τον Χάβερτς 15 λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι με τους Σο, Μάουντ και Κέιν έβαλαν προσωρινά μπροστά στο σκορ την Αγγλία, ωστόσο ο Χάβερτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στο 87’.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Αγγλίας

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Εθνική Γερμανίας

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ