Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του Οσάγκι Μπάσκομ. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δέχθηκε επίθεση έξω από ένα εστιατόριο, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο οποίο βρισκόταν στο νησί St. David. Ο 23χρονος, πρώην ποδοσφαιριστής της Μπρίστολ Σίτι κατέληξε λόγω πολλαπλών τραυμάτων μετά από μαχαιριές, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας της χώρας. «Πρέπει να ακούσουμε […]

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του Οσάγκι Μπάσκομ. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δέχθηκε επίθεση έξω από ένα εστιατόριο, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο οποίο βρισκόταν στο νησί St. David.

Ο 23χρονος, πρώην ποδοσφαιριστής της Μπρίστολ Σίτι κατέληξε λόγω πολλαπλών τραυμάτων μετά από μαχαιριές, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας της χώρας.

«Πρέπει να ακούσουμε όποιον ήταν στο πάρτι. Αλλά, αυτή τη στιγμή τα άτομα που ήταν εκεί δεν μας μιλούν, γνωρίζουμε ότι ο κόσμος είδε τι συνέβη», αναφέρει χαρακτηριστικά αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας. Καθώς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το αίτιο της βάναυσης αυτής επίθεσης.

Να αναφέρουμε επίσης, ότι ο Μπάσκομ ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα των Βερμούδων. Είχε ένα γκολ σε 19 συμμετοχές. Ενώ, στο παρελθόν είχε περάσει από τις ακαδημίες της Άστον Βίλα, της Βαλένθια και της Λεβάντε.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ