Ο Σκιαδαρέσης, μίλησε για την παρουσία του στο βίντεο του Δικεφάλου, την φετινή πορεία των ασπρόμαυρων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αναλυτικά όσα είπε: Για το ποιος τον κάλεσε να συμμετάσχει στο Xmas Project: «Ήταν ιδέα του Κυριάκου Κυριάκου, με κάλεσε και ανταποκρίθηκα κατευθείαν και συμμετείχα και για εμένα ήταν μία […]

Ο Σκιαδαρέσης, μίλησε για την παρουσία του στο βίντεο του Δικεφάλου, την φετινή πορεία των ασπρόμαυρων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ποιος τον κάλεσε να συμμετάσχει στο Xmas Project:

«Ήταν ιδέα του Κυριάκου Κυριάκου, με κάλεσε και ανταποκρίθηκα κατευθείαν και συμμετείχα και για εμένα ήταν μία τρομερή εμπειρία και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».

Για το παιχνίδι του Δικεφάλου με την Μπάγερν το 1983 το οποίο τον έκανε ΠΑΟΚ:

«Ναι, έτσι συνέβη, θαύμασα αυτή την ομάδα με τον τρόπο που έπαιζε, στη συνέχεια έμαθα πολλά γι’ αυτήν και με κέρδισε κατευθείαν».

Για τα μηνύματα που δέχθηκε από τον κόσμο για το βίντεο:

«Ο κόσμος το αγκάλιασε πάρα πολύ και τα μηνύματα που δέχθηκα ήταν πραγματικά πολύ όμορφα».

Αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ φέτος:

«Είναι λίγο δύσκολο, ζωντανά τις περισσότερες φορές όταν υπάρχει αγώνας εγώ δουλεύω, αλλά έστω από τα χάιλαιτς το παρακολουθώ όσο μπορώ».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη που έχει αλλάξει στάτους τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει πρόσωπο και επίπεδο με αυτόν, είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Ιβάν Σαββίδη. Ακόμη και τα βίντεο που κάνει είναι πρωτοπορία, είναι ένας υγιής τρόπος επικοινωνίας κόσμου και ομάδας, με έχει εντυπωσιάσει ότι δέχθηκα μηνύματα και από φιλάθλους άλλων ομάδων που τους άρεσε το βίντεο. Γίνονται κινήσεις στην σωστή κατεύθυνση και μου αρέσει πολύ».

Για τα άδεια γήπεδα:

«Δεν είναι λύση αυτά τα μέτρα αλλά στάχτη στα μάτια, το πρόβλημα δεν λύνεται. Κινήσεις σαν αυτές του ΠΑΟΚ θα βοηθήσουν σε αυτή την κατέυθυνση. Δεν είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό, αλλά η κατάσταση είναι πολύ άσχημη, δεν είναι αυτό που θέλουμε από τις ομάδες και το ποδόσφαιρο. Είναι γιορτή το ποδόσφαιρο. Πρέπει να αλλάζει ριζικά αυτό το κακό».

Για τον Λουτσέσκου:

«Μου έκανε εντύπωση η σοβαρότητα που αντιμετώπισε το βίντεο και το πως τον άκουγαν οι παίκτες. Ήταν πολύ συγκεντρωμένος στην δουλειά του, σε κάθε διακοπή των γυρισμάτων έβλεπε κατευθείαν τα πλάνα του για το ματς με την Κηφισιά!

Ποιον ξεχώρισε από τους παίκτες:

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τον Μπράντον που μου έκανε αστεία στα ελληνικά, όλοι το διασκέδασαν. Το μυαλό τους όμως ήταν κυρίως στην προπόνηση και τον αγώνα, παρά στο… γύρισμα».

Βιεϊρίνια ή Κωνσταντέλιας;

«Δεν μπορώ να το ξεχωρίσω, χωρίς το ένα το άλλο δεν έχει νόημα. Ο Αντρέ πάντως ήταν εξαιρετικός σε αυτό το κομμάτι των γυρισμάτων».

Για το πείραγμα με τους συναδέλφους του που είναι άλλες ομάδες:

«Έχω πολλούς ΑΕΚτσήδες στην δουλειά μου και περνάμε ωραία, κάνουμε χαβαλέ, υπάρχει κόντρα όταν παίζουμε αντίπαλοι αλλά πάντα σε υγιή πλαίσιο».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα:

«Θέλω να ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι, αυτό παίρνω από την σοβαρότητα των παιδιών. Δεν είχα εικόνα φυσικά από τα αποδυτήρια αλλά αυτό που είδα με άφησε αισιόδοξο και χαρούμενο. Αυτή η ομάδα με αυτό το κλίμα μπορεί να τα καταφέρει».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ