Το πρωτάθλημα Κορινθίας δεν μας έχει απασχολήσει τελευταία, στα τοπικά άλλωστε

Το πρωτάθλημα Κορινθίας δεν μας έχει απασχολήσει τελευταία, στα τοπικά άλλωστε, εκτός από κάποιο θετικό στοιχείο ή κανενα γκολ δεν χρειάστηκε να ασχοληθούμε και ποτέ. Αυτό που έγινε όμως πριν την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΟ Λουτράκι και Κόρινθο στο Θώδειο Στάδιο την Κυριακή δεν έχει προηγούμενο.

Ο διαιτητής του αγώνα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο. Ο Παντελής Χονδρόπουλος πηγαίνοντας για το αυτοκίνητο του είδε δύο σφαίρες στο παρμπρίζ το και τρομοκρατημένος ενημέρωσε για το περιστατικό.

Φυσικά, μετά από κάτι τέτοιο, κανείς δεν θα μπορούσε να συνεχίσει. Έτσι και το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ.

“Τα γεγονότα διαδραματίστηκαν σήμερα το απόγευμα να μην έχουν σχέση με το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο, γιατί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν αντέχει να έρχεται αντιμέτωπο με συμπεριφορές που προσιδιάζουν σε οργανωμένο έγκλημα και με πρακτικές μαφίας.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον ορισθέντα από την ΕΠΣ Κορινθίας διαιτητή τού σημερινού αγώνα της ομάδας μας και ελπίζουμε να βρει το σθένος και την ψυχραιμία, που απαιτούνται, ώστε να μην λυγίσει από τη σε βάρος του απειλή και να συνεχίσει να υπηρετεί τη Διαιτησία με επιτυχία, όπως έχει πράξει μέχρι σήμερα”

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ