Ο Ρούμπεν Σεμέδο εμφανίστηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το μεσημέρι της Κυριακής, στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βόλος! Όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση πλησιάζει! Ο Πορτογάλος αμυντικός προπονήθηκε κανονικά, ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας και είναι έτοιμος να πατήσει και πάλι χορτάρι. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την αγωνιστική επανεμφάνιση του Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος από […]

Ο Ρούμπεν Σεμέδο εμφανίστηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το μεσημέρι της Κυριακής, στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βόλος! Όλα δείχνουν ότι η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση πλησιάζει! Ο Πορτογάλος αμυντικός προπονήθηκε κανονικά, ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας και είναι έτοιμος να πατήσει και πάλι χορτάρι.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την αγωνιστική επανεμφάνιση του Ρούμπεν Σεμέδο ο οποίος από τις αρχές Νοεμβρίου είναι στο Ρέντη..Ο 27χρονος στόπερ από τον Αύγουστο τέθηκε εκτός ομάδας. Αρχικά για την αγωνιστική του συμπεριφορά κόντρα στην Λουντογκόρετς. Εν συνεχεία ήρθε η καταγγελία για απόπειρα βιασμού.

Είναι πολλοί αυτοί που αναφέρουν πως ίσως μπει αποστολή για το μεσοβδόμαδο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Ο ίδιος περιμένει πως και πως για να γυρίσει στην δράση. Θέλει να δώσει απαντήσεις μέσω της αγωνιστικής του εικόνας.

Δύσκολα δεν θα παίξει σε κάποιο ματς έως τις γιορτές των Χριστουγέννων. Δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί περισσότερο τον Ιανουάριο. Όπου θα απουσιάζουν παίκτες για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο συγκεκριμένος μήνας θα είναι κρίσιμος και για το μέλλον του. Εξάλλου, βρίσκεται στο στόχαστρο της Πόρτο και δεν αποκλείεται να κάνει τις κινήσεις της!

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ