Ίντερ εναντίον Σαλερνιτάνα για την Serie A. Μια άνιση μάχη από το πρώτο λεπτό. Η Ίντερ στη διακοπή του Νοεμβρίου για τις εθνικές πήγε με επτά βαθμούς πίσω στη βαθμολογία από τη Μίλαν και τη Νάπολι. Πέντε νίκες στη σειρά ήταν αρκετές για να πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον τίτλο. Οι Νερατζούρι πριν το […]

Ίντερ εναντίον Σαλερνιτάνα για την Serie A. Μια άνιση μάχη από το πρώτο λεπτό.

Η Ίντερ στη διακοπή του Νοεμβρίου για τις εθνικές πήγε με επτά βαθμούς πίσω στη βαθμολογία από τη Μίλαν και τη Νάπολι. Πέντε νίκες στη σειρά ήταν αρκετές για να πάρει κεφάλι στην κούρσα για τον τίτλο.

Οι Νερατζούρι πριν το παιχνίδι βρίσκονταν σε πολύ καλή κατάσταση και ταξίδευαν στην έδρα της πιο αδύναμης ομάδας που έχει παρουσιαστεί τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία στη Serie A .

Η Σαλερνιτάνα δεν αντιμετώπιζε μόνο αγωνιστικά προβλήματα. Κινδυνεύει ακόμη και με την αποβολή της από το πρωτάθλημα.

Η ομάδα ανήκει στον ιδιοκτήτη της Λάτσιο, Λοτίτο και όταν ανέβηκε στη Serie A, η ιταλική ομοσπονδία έδωσε διορία μέχρι της 31 Δεκεμβρίου για να αλλάξει η διοίκηση.

Η Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στο δρόμο για τον 2ο διαδοχικό τίτλο, καθώς επικράτησε 5-0 εκτός έδρας της Σαλερνιτάνα και βρέθηκε στο +4 από τη Μίλαν, αλλά με ματς με περισσότερο. Οι Νερατζούρι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρούν έξι διαδοχικές νίκες και θα κλείσουν τη χρονιά στην κορυφή της Serie A. Ακόμα ένα ρεκόρ για την πρωταθλήτρια, αφού έφτασε τα 103 τέρματα σε ένα ημερολογιακό έτος για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα απέναντι στην ουραγό, με τον Πέρισιτς να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό και τον Ντράμφρις στο 33′ να σφραγίζει το τρίποντο. Ορεξάτη και στην επανάληψη η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι, αφού είχε τον απόλυτο έλεγχο και πίεζε διαρκώς για περισσότερα τέρματα. Ετσι, στο 51′ ο Σάντσες σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ στο 77′ ο Λαουτάρο Μαρτίνες σημείωσε το 4-0. Το πάρτι της Ίντερ ολοκληρώθηκε στο 87′ με τον τέρμα του Γκαλιαρντίνι σύμφωνα με το gazzetta.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ