Ο Ρομπέρτο Κάρλος επιστρέφει στα γήπεδα, αλλά για έναν μόνο αγώνα.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος επιστρέφει! Μπορεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος να έληξε αλλά στην Αγγλία έχουμε μεταγραφή για έναν αγώνα! Το eBay και το Football Beyond Borders έδωσαν την δυνανότητα σε ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα του Νησιού έναντι 5 λιρών να αποκτήσουν για ένα ματς τον Βραζιλιάνο.

Ο 48χρονος θρύλος της Βραζιλίας αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης θα φορέσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και θα επιστρέψει. Η τυχερή ομάδα που κέρδισε στην κλήρωση είναι από το Σριούσμπερι!

Οι ερασιτέχνες της Bull in the Barne United θα έχουν την ευκαιρία μέσα στον Φεβρουάριο να απολαύσουν τον Ρομπέρτο Κάρλος για ένα και μόνο παιχνίδι. Απίστευτη τύχη έτσι δεν είναι; Και ποιος δε θα ήθελε να είναι συμπαίκτης με τον Βραζιλιάνο πρώην αμυντικό; Ο αγώνας θα λάβει χώρα στην Shrewsbury & District Sunday League.

OFFICIAL! The Man, The Myth, The Legend will join Bull In The Barne United for one extraordinary game of football. Dare I say the best Sunday League transfer in history 👀Welcome to Shrewsbury! Welcome to the Bull! #dreamtrasnfer #Transfers #transfernews #TransferWindow pic.twitter.com/dVwGSfJ5LQ

— Bull In The Barne United (@BITBUnited) January 31, 2022

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ