Μονομαχία ανάμεσα στη Ρεάλ και την Αθλέτικ στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Η Ρεάλ έκαμψε με 3-2 (στην παράταση) την αντίσταση της Μπαρτσελόνα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο επιβλήθηκε 2-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης με ανατροπή, στους δύο ημιτελικούς που έγιναν μεσοβδόμαδα. Το ματς έχει […]

Μονομαχία ανάμεσα στη Ρεάλ και την Αθλέτικ στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Η Ρεάλ έκαμψε με 3-2 (στην παράταση) την αντίσταση της Μπαρτσελόνα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο επιβλήθηκε 2-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης με ανατροπή, στους δύο ημιτελικούς που έγιναν μεσοβδόμαδα.

Το ματς έχει αποκτήσει έναν πολύ γρήγορο ρυθμό στα τελευταία λεπτά, με τη μπάλα να μεταφέρεται με μεγάλη ταχύτητα από τη μία περιοχή στην άλλη. Οι Βάσκοι προτιμούν να παίζουν στην κόντρα, αφήνοντας γήπεδο στους παίκτες της Ρεάλ.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της Ρεάλ σημειώνεται στο 18ο λεπτό, με τον Μπενζεμά να κάνει το διαγώνιο σουτ με το δεξί από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Σιμόν να πέφτει στη δεξιά γωνία του και να αποκρούει σε κόρνερ.

Με ένα θαυμάσιο φαλτσαριστό σουτ με το δεξί από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Λούκα Μόντριτς άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ αφήνοντας άγαλμα τον Σιμόν.

Σε ηλικία 36 ετών και 129 ημερών, ο Λούκα Μόντριτς έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού Supercopa, ξεπερνώντας τους Αντούριθ και Ραούλ Γκαρθία (αμφότεροι είχαν σκοράρει στο τουρνουά σε ηλικία 34 ετών και 187 ημερών).

O Καρίμ Μπενζεμά ανέλαβε την εκτέλεση και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Σιμόν παρότι ο κίπερ έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία, με το χτύπημα να είναι πολύ δυνατό και τον Γάλλο να χρίζεται σκόρερ.

Χαμένη ευκαιρία για την Αθλέτικ να κάνει άνω-κάτω τον τελικό, με τον Κουρτουά να αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι του Γκαρσία με το αριστερό του πόδι. Τεράστια η επέμβαση από τον Βέλγο, η Ρεάλ παίζει με 10 παίκτς αλλά έχει αγκαλιάσει το τρόπαιο με το αβαντάζ των δύο γκολ.

To τελικό 2-0 έδωσε τον πρώτο τίτλο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ