Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας στη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου, «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK» του Κώστα Βασιλόπουλου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας στη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου, «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK» του Κώστα Βασιλόπουλου, αποθέωσε τον Ιβάν Σαββίδη ευχαριστώντας τον για όσα του έχει προσφέρει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Αισθάνομαι σαν να έχω προσγειωθεί από άλλον πλανήτη, βλέποντας τόσους ανθρώπους με τόσα συναισθήματα. Όταν το Σάββατο πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Κώστας μου είπε «ετοιμάσου» για την Πέμπτη, τον ρώτησα «τι είναι; κανένα μεγάλο πάρτι;» (σ.σ. γέλια). Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να υπάρχει τέτοιο συναισθηματικό υπόβαθρο αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους γιατί είναι πολύ συναισθηματική στιγμή για εμένα και με κάνετε να νιώθω ξεχωριστά.

Ο δεύτερος λόγος που αισθάνομαι πως προσγειώθηκα από άλλο πλανήτη είναι όταν με ρώτησε ο Κώστας να του πω τι θυμόμουν από εκείνες τις στιγμές. Όλες οι συναντήσεις γινόταν στην εβδομάδα των αγώνων. Σκεφτόμουν τι θα γίνει εάν χάσουμε το επόμενο παιχνίδι διότι είμαι προληπτικός. Είναι τυχερός όμως (γέλια) γιατί η πρώτη συνάντηση ήταν πριν κερδίσουμε την ΑΕΚ με 2-0 οπότε και ήθελα να βρεθούμε για να συνεχίσουμε αυτό το σερί. Εγώ είμαι ένας αφηγητής, η προίκα ανήκει στον Κώστα Βασιλόπουλο. Έχει αναφερθεί πολλές φορές το όνομα μου και δεν πρέπει.

Όλο το μερίδιο ανήκει στον κυρίου Σαββίδη, γιατί έβαλε ψυχή στον ΠΑΟΚ, μας πίεσε για να πάρει το καλύτερο κομμάτι μας. Μας έδωσε την δικιά του τρελά για να κατακτήσουμε το οτιδήποτε με τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι που δούλεψαν για αυτά τα δύο νταμπλ γιατί δύο είναι, απλώς ένα πρωτάθλημα κλάπηκε με τους τρόπους που γνωρίζεται. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν όλα αυτά τα χρόνια ήταν λόγω του Σαββίδη και όλοι δούλευαν προς εκείνη την κατεύθυνση.

Παρόλα αυτά η επιτυχία δεν είναι μόνο ενός ανθρώπου αλλά εάν θα έπρεπε να δώσουμε το όνομα σε κάποιον που τα έδωσε όλα, αυτό το όνομα είναι του κυρίου Σαββίδη. Προσωπικά πρέπει να τον ευχαριστήσω γιατί με έκανε καλύτερο προπονητή, χωρίς καμία αμφιβολία. Μου σκληραγώγησε την νοοτροπία, με έκανε έναν «μαχητή» και με έκανε καλύτερο χωρίς καμία αμφιβολία.

Το σωστό βέβαια είναι να ευχαριστήσω έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές γιατί στο τέλος της ημέρας αυτοί έμπαιναν στο γήπεδο. Θα πρέπει να ευχαριστήσω και τον Γιώργο Σαββίδη διότι τον πρώτο χρόνο ήταν δίπλα μου. Κανονικά θα πρέπει να ευχαριστήσω έναν-έναν τον Μάκη, τον Κυριάκο, τον Γκαγκάτση γιατί δουλέψαμε όλοι μαζί με αγάπη.

Και πρέπει να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο, το ιατρείο, τους ανθρώπους που είναι στην κουζίνα, που ετοιμάζουν τον αγωνιστικό χώρο γιατί όλα τα κομμάτια θα πρέπει να είναι ενωμένα και να νιώθεις την θετική αύρα από τους συνεργάτες σου».

Για την άγνωστη ιστορία με τον Ιβάν Σαββίδη: «Θα σας πω μια ιστορία που είναι κάπως γραμμένη στο βιβλίο. Είναι μετά τον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που χάσαμε με 3-1, παρότι είμασταν πρώτοι στην βαθμολογία του πρωταθλήματος εκείνη την περίοδο. Μας φώναξε το αφεντικό για μίτινγκ στο ξενοδοχείο. Εγώ άργησα να μπω λόγω της συνέντευξης Τύπου του αγώνα και όταν μπήκα το αφεντικό άρχισε ήδη να μιλάει στην ομάδα.

Άρχισε να με κατηγορεί με έναν τρόπο που άρχισα να αισθάνομαι ότι δεν θα βγω ζωντανός από το μίτινγκ. Έκανε συγκεκριμένη κριτική λέγοντας ότι αδικώ συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και αισθανόμουν ότι έχανα τους ποδοσφαιριστές. Αισθανόμουν τι κάνω τώρα εγώ εδώ;

Εκείνη τη στιγμή πήγα στο επιτελείο μου να τους πω ότι φεύγουμε πρέπει να παραιτηθώ. Εκείνη τη στιγμή ο συνεργάτης μου ο Ντιέγκο, που είπε όχι πρέπει να μείνεις γιατί θα κερδίσουμε τον τίτλο. Στο μυαλό των παικτών είναι να κερδίσουμε τον τίτλο μετά τα όσα έγιναν πέρσι, οπότε πρέπει να μείνεις εδώ».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ