O Σέρχιο Ράμος μίλησε στο Amazon Prime για το μέλλον του.

O Σέρχιο Ράμος μίλησε στο Amazon Prime για το μέλλον του. Ο Ισπανός αμυντικός το καλοκαίρι μετακόμισε στο Παρίσι για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, η μέχρι τώρα παρουσία του στους Παριζιάνους δεν ήταν εκείνη που επιθυμούσε εκείνος ούτε και οι άνθρωποι της γαλλικής ομάδας.

Ο 36χρονος διεθνής στόπερ έχει αποκομίσει κάποιους τραυματισμούς αυτούς τους μήνες και έχει μόλις 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Παρί. Έτσι, υπάρχει έντονη φημολογία ότι πρόκειται να σταματήσει από την ενεργό δράση. Ο ίδιος όμως έχει άλλη άποψη.

«Έχω διετές συμβόλαιο με την Παρί. Θα προσπαθήσω να το κάνω τρία χρόνια. Ένα ακόμα και μετά θα δούμε. Θα ήθελα να παίξω από τέσσερα έως πέντε ακόμη χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο και μετά να ζήσω μια άλλη εμπειρία. Όσο αντέχω από πλευράς φυσικής κατάστασης, νομίζω ότι μπορώ να έχω το μυαλό μου συγκεντρωμένο. Προτιμώ να παίζω στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο παρά να είμαι ο καλύτερος παίκτης γιατί τελικά το ποδόσφαιρο είναι ένα συλλογικό άθλημα και έχει να κάνει με τη νίκη ως ομάδα. Πριν γίνω ο καλύτερος στον κόσμο, προτιμούσα να παίζω σε παγκόσμια πρωταθλήματα, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και για όλα, πάντα χρειάζεσαι τη δουλειά της ομάδας», δήλωσε ο Σέρχιο Ράμος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ