Ημίχρονο στο Γκλάντμπαχ–Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Ισπανοί, παντρεμένοι με τη μετριότητα σχεδόν όλη τη σεζόν 2020-21. Bρίσκονται πίσω στο σκορ. Οι παίκτες ετοιμάζονται να βγουν για το 2ο ημίχρονο. Μια κάμερα πιάνει τον Καρίμ Μπενζεμά να μιλάει στον Μεντί. «Αδερφέ, μην του δίνεις πάσα. Στη ζωή της μάνας μου, παίζει εναντίον μας». Δεν ξέρουμε σε τι […]

Ημίχρονο στο ΓκλάντμπαχΡεάλ Μαδρίτης.

Οι Ισπανοί, παντρεμένοι με τη μετριότητα σχεδόν όλη τη σεζόν 2020-21.

Bρίσκονται πίσω στο σκορ. Οι παίκτες ετοιμάζονται να βγουν για το 2ο ημίχρονο. Μια κάμερα πιάνει τον Καρίμ Μπενζεμά να μιλάει στον Μεντί. «Αδερφέ, μην του δίνεις πάσα. Στη ζωή της μάνας μου, παίζει εναντίον μας».

Δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση υγείας βρίσκεται η κυρία Μπενζεμά, αλλά τα καθόλου κολακευτικά λόγια του κανακάρη της είχαν ως στόχο τον Βινίσιους Τζούνιορ. Τα στατιστικά δείχνουν ότι ο φορ της Ρεάλ δεν έδωσε ούτε μία πάσα στον νεαρό Βραζιλιάνο στο 2ο ημίχρονο, ενώ κι ο Μεντί, ακολουθώντας τις προσταγές του αρχισκόρερ της Ρεάλ, έδωσε 2 ή 3 (ανάλογα με την πηγή) συνολικά φορές την μπάλα στον Βινίσιους.

Ο κόουτς Μπενζεμά δικαιώθηκε, καθώς η Ρεάλ ισοφάρισε το ματς από το 2-0 σε 2-2.

Η συνέχεια ήταν η κλασική σε τέτοια γεγονότα. Το κλαμπ προσπάθησε να καλύψει το θέμα, ο Μπενζεμά να πει πόσο πολύ εκτιμά τον ταλαντούχο συμπαίκτη του και όλα αυτά. Η αλήθεια είναι όμως ότι τα λόγια του Μπενζεμά βρήκαν σύμφωνη μεγάλη μερίδα του κόσμου της Ρεάλ.

Ο Βινίσιους δεχόταν τρομερή κριτική, είχε γίνει meme με ένα σωρό υποτιμητικά σχόλια για το πόσο λίγα γκολ βάζει και πόσα πολλά χάνει. Βλέπετε, δεν προήλθε από τις ακαδημίες του συλλόγου, δεν ήταν απλώς ένας ταλαντούχος παίκτης που ο κόσμος θα μπορούσε να περιμένει να ωριμάσει. Ήταν ένα υπερ-ταλέντο για το οποίο η Ρεάλ αποφάσισε να δώσει 45 εκατομμύρια Ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=jTr4Brf-lig&feature=emb_title

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ