Εικόνα που προκαλεί σοκ δημοσίευσαν οπαδοί της Καϊσέρισπορ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους από την Καισάρεια στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας. Η ομάδα τους, που έχει στις τάξεις της τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, τέθηκε αντιμέτωπη με τη Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα, με τη δεύτερη να επικρατεί με 3-2 στην παράταση και να […]

Εικόνα που προκαλεί σοκ δημοσίευσαν οπαδοί της Καϊσέρισπορ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους από την Καισάρεια στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας.

Η ομάδα τους, που έχει στις τάξεις της τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, τέθηκε αντιμέτωπη με τη Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα, με τη δεύτερη να επικρατεί με 3-2 στην παράταση και να κατακτάει το τρόπαιο.

Πριν από την έναρξη του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ δεν έλειψαν οι συγκρούσεις. Οπαδοί ήρθαν σώμα με σώμα και παράλληλα τα έσπασαν, προκαλώντας υλικές ζημιές στα πούλμαν που τους μετέφεραν.

Πώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν τα επεισόδια, άλλωστε, όταν οι οπαδοί της Καϊσέρισπορ δημοσίευσαν με υπερηφάνεια φωτογραφία τους από το ταξίδι τους, στην οποία πόζαραν με γιαταγάνια! Δείχνοντας, από νωρίς, τις άγριες διαθέσεις τους.

Φυσικά, φορούσαν μπαλακλάβες για να μην αναγνωρίζονται τα πρόσωπά τους.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ