Ένας παίκτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός απόψε τελειώνει με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Super League, αλλά και γενικότερα. Στους Πειραιώτες έχουν ήδη ξεκινήσει για το στήσιμο του ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ήταν αναμφίβολα μια πολύ περίεργη χρονιά για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι μπορεί να μην έπεισαν με τις εμφανίσεις τους αλλά κατέκτησαν το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Πολλές αλλαγές πολλά πρόσωπα, άλλοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν, άλλοι θα φύγουν. Θα έχουμε ανακατατάξεις γενικά. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ενώ στην αρχή της σεζόν φαινόταν να είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας, μετά την καταπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ αυτό άλλαξε. Και ο ίδιος έχει πει ότι θέλει να μείνει και να παλέψει για την θέση του βασικού, που μένει άδεια μετά την αποχώρηση του Λαλά.

Ο λόγος για τον Θανάση Ανδρούτσο. Κάτι όμως που μπορεί να αλλάξει τα σχέδια και την απόφαση του Έλληνα αμυντικού είναι οι προτάσεις που θα δεχθεί. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία μεριά και συγκεκριμένα από την Μπολόνια.

Η Octagon, που είναι η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Θανάση Ανδρούτσο έκανε ένα ταξίδι στην ιταλική πόλη και συζήτησε με τον σύλλογο. Μένει να δούμε αν η Μπολόνια θα κάνει πρόταση στον αμυντικό του Ολυμπιακού.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ