Το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν καθόλου εύκολο για τους Λατσιάλι, οι οποίοι είχαν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας. Γεγονός που καθυστέρησε και την τυπική ολοκλήρωση των μεταγραφών, αλλά τελικά λύθηκε. Είτε με την εισροή ρευστού από τον Κλαούντιο Λοτίτο, είτε από την παραχώρηση του Χοακίν Κορέα. Για το επόμενο καλοκαίρι, όμως, οι Ρωμαίοι φέρονται να έχουν ήδη […]

Το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν καθόλου εύκολο για τους Λατσιάλι, οι οποίοι είχαν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας. Γεγονός που καθυστέρησε και την τυπική ολοκλήρωση των μεταγραφών, αλλά τελικά λύθηκε. Είτε με την εισροή ρευστού από τον Κλαούντιο Λοτίτο, είτε από την παραχώρηση του Χοακίν Κορέα. Για το επόμενο καλοκαίρι, όμως, οι Ρωμαίοι φέρονται να έχουν ήδη κλείσει μια μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την La Repubblica, η Λάτσιο παίρνει από τη Μίλαν τον Αλέσιο Ρομανιόλι. Ως ελεύθερο. Ο Ιταλός αμυντικός έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου με τους Ροσονέρι και δεν έχουν γίνει συζητήσεις. Αυτό, προφανώς, δείχνει ότι για τους Μιλανέζους δεν είναι και απόλυτη προτεραιότητα. Οπως και να έχει, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Ρωμαίοι τα έχουν βρει με τον παίκτη.

Αν όντως έτσι είναι, τότε ο Ρομανιόλι θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας που πάντα υποστήριζε. Αν και έκανε ντεμπούτο στη Serie A με τη Ρόμα, από όπου τον αγόρασε η Μίλαν, ηταν οπαδός της Λάτσιο. Εκεί που τον στέλνει η La Repubblica. Από εκεί και πέρα, σε ιστοσελίδες που ασχολούνται εκτενώς με τους Λατσιάλι, γίνεται αναφορά στο θέμα. Με την υποσημείωση, πάντως, ότι οι Ρωμαίοι δεν μπορούν να του προσφέρουν 6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Οπως και να έχει, το προσεχές διάστημα θα φανεί αν όντως ο Ρομανιόλι έχει μιλήσει με τη Λάτσιο ή αν υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τη Μίλαν.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λάτσιο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ