Τι κι αν οδεύει προς το 37ο έτος της ηλικίας του...Ο Λούκα Μόντριτς μοιάζει αγέραστος. 

Τι κι αν οδεύει προς το 37ο έτος της ηλικίας του…Ο Λούκα Μόντριτς μοιάζει αγέραστος.  Ο Κροάτης χαφ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα τι θα γίνει με το μέλλον του και αν θα ανανεώσει με τη «Βασίλισσα». Ο Μόντριτς για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν καθοριστικός στη νίκη της ομάδας του. Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το πρώτο τίτλο της χρονιάς. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο και πανηγύρισε τον τίτλο του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Στο 38ο λεπτό ο Κροάτης άνοιξε το σκορ και έγραψε το όνομα του στο φωτεινό πίνακ των σκόρερ. Άνοιξε το  δρόμο για τη νίκη και το τρόπαιο, με τον Καρίμ Μπενζεμά στο 52ο λεπτό να σφραγίζει τη νίκη.

Ο 36χρονος Κροάτης σημείωσε το πρώτο του γκολ τη φετινή σεζόν με τους Μαδριλένους, φτάνοντας συνολικά πλέον τα 29 από το 2012 που βρίσκεται στη Μαδρίτη.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τη «Βασίλισσα». Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για την επέκταση της συνεργασίας επισήμανε ότι θέλει να μείνει στην ισπανική ομάδα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δε χρειάστηκαν και πολύ ώρα οι δύο πλευρές για να συμφωνήσουν.

“Είχα καλές σχέσεις με τον σύλλογο και συνεχίζω έτσι. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία και θα κάνουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο και για τους δυο μας. Δεν μας πήρε δύο λεπτά για να καταλήξουμε σε συμφωνία. Δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Η επιθυμία μου είναι γνωστή, ελπίζω και στον σύλλογο”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ