Ξέφυγαν τα πράγματα σε αγώνα ποδοσφαίρου για την Γ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣΜ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας).

Συνέβη και αυτό σε αγώνα ποδοσφαίρου ελληνικού πρωταθλήματος. Στο ματς για την Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣΜ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Διάπλαση και την Νίκη Νεοχωρούδας έπεσε πολύ ξύλο.

Άγνωστοι μπήκαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές λίγο μετά την λήξη του αγώνα. Υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση και χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να προλάβει τα χειρότερα. Μετά από έρευνα που διενήργησαν οι ελληνικές αρχές προχώρησαν σε 4 προσαγωγές.

Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ Διάπλαση επικράτησε 4-1 των φιλοξενούμενων και τους προσπέρασαν στην βαθμολογία.

Η ανακοίνωση της Νίκης Νεοχωρούδας Α.Σ μετά τα επεισόδια:

Έκτακτη Ανακοίνωση…!!!
Με αφορμή τα επεισόδια που συνέβησαν στον αποψινό αγώνα της ομάδας μας ΠΑΟΚ ΔΙΑΠΛΑΣΗ-ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ θα θέλαμε να εκφράσουμε τη θλίψη μας για τα περιστατικά που έλαβαν χώρα. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑ. Είναι οξύμωρο να κρατείται ενός λεπτού σιγή από ΟΛΟΥΣ τους αθλητικούς συλλόγους προς τιμήν του αδικοχαμένου ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ και ταυτοχρόνως να επιτρέπονται τέτοιου είδους περιστατικά (γιατί επιτρέπονται). Οι ευθύνες θα πρέπει να αποδοθούν και ελπίζουμε η Ε.Π.Σ.Μ να τιμωρήσει τους υπευθύνους παραδειγματικά.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ