Νίκησε με 3-1 την Μπράγκα στη Γλασκώβη και την απέκλεισε.

Η Ρέιντζερς και η Μπράγκα συναντήθηκαν στο Άιμπροξ, στο δεύτερο αγώνα τους για τα προημιτελικά του UEFA Europa League.

Οι Πορτογάλοι κέρδισαν εντός έδρας, με 1-0, με τους Σκωτσέζους να παίζουν για την ανατροπή στη Γλασκώβη και να τα καταφέρουν στην παράταση με τη νίκη τους με 3-1.

Οι παίκτες του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ ξεκίνησαν ιδανικά. Ο Τζέιμς Ταβερνιέ σκόραρε στο 2’ και στο 44’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κι έφερε την ομάδα του σε σκορ πρόκρισης.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι έπαιξαν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Βίτορ Τορμένα στο 42’.

Ο Νταβίντ Κάρμο βρήκε δίχτυα στο 83’ κι έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί, στο 101’, ο Κέμαρ Ρουφ έστειλε με το γκολ του εαυτόν και συμπαίκτες στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το συγκρότημα του Κάρλος Κάρβαλιαλ έχασε και δεύτερο παίκτη στο 105’, καθώς αποβλήθηκε και ο Ιούρι Μεντέιρος. Αντίπαλός του στους «4» θα είναι η Λειψία.

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Μπάσεϊ, Μπάρισιτς (90’ Μπαλογκούν), Τζακ (80’ Καμαρά), Λούντστραμ, Αρίμπο (106’ Σάκαλα), Ράμσεϊ (80’ Ράιτς), Κεντ, Ρούφε (106’ Άρφιλντ).
Μπράγκα: Ματέους, Σίλβα, Ολιβέιρα, Κάρμο, Τορμένα, Μουστράτι (100’ Μινέιρο), Α. Χόρτα (46’ Μούρα), Κάστρο (106’ Γκόρμπι), Ρ. Χόρτα, Γκόμες (61’ Μεδέιρος), Ρουίς (61’ Ολιβέιρα).

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:




1-0, ο Ταβερνιέ σκοράρει από πλάγια θέση:



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ