Αγωνία επικρατεί για τον Πελέ. Ο Βραζιλιάνος θρύλος βιώνει δύσκολες στιγμές με την υγεία του. Δίνει ξανά μάχη με τον καρκίνο. Επέστρεψε στο νοσοκομείο Άλμπερτ Άινσταιν, του Σάο Πάουλο για να συνεχίσει τις χημειοθεραπείες στον ήδη αδύναμο οργανισμό του. Όμως, τα νέα που του επιφύλασσαν οι γιατροί δεν ήταν ευχαριστά. Όπως μεταφέρουν τα διεθνή μέσα […]

Αγωνία επικρατεί για τον Πελέ. Ο Βραζιλιάνος θρύλος βιώνει δύσκολες στιγμές με την υγεία του. Δίνει ξανά μάχη με τον καρκίνο. Επέστρεψε στο νοσοκομείο Άλμπερτ Άινσταιν, του Σάο Πάουλο για να συνεχίσει τις χημειοθεραπείες στον ήδη αδύναμο οργανισμό του.

Όμως, τα νέα που του επιφύλασσαν οι γιατροί δεν ήταν ευχαριστά. Όπως μεταφέρουν τα διεθνή μέσα η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί. Ο όγκος τον οποίο είχε αντιμετωπίσει στο παχύ έντερο, έχει κάνει μεταστάσεις και σε άλλα όργανα του.

Ο Πελέ φέρεται πως έχει ενημερωθεί, πως στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βρέθηκε ότι πλέον έχει όγκο και στο συκώτι αλλά και στον πνεύμονα. Επομένως, οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τον 81 ετών θρύλο του ποδοσφαίρου που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πελε

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ