Με μεγάλη λαμπρότητα έλαβαν χώρα τα φετινά βραβεία ΠΣΑΠΠ. O Σέρχιο Αραούχο παρέλαβε το βραβείο του για το fair play της χρονιάς από τους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού! Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αραούχο ανέφερε: «Εγώ από τη πλευρά μου έχω να πω οι γονείς μου μου δώσανε αξίες. Μιλάμε για κάποια πολύ κακή […]

Με μεγάλη λαμπρότητα έλαβαν χώρα τα φετινά βραβεία ΠΣΑΠΠ.

O Σέρχιο Αραούχο παρέλαβε το βραβείο του για το fair play της χρονιάς από τους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού!

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αραούχο ανέφερε: «Εγώ από τη πλευρά μου έχω να πω οι γονείς μου μου δώσανε αξίες. Μιλάμε για κάποια πολύ κακή στιγμή που συνέβη ταυτόχρονα με έναν αγώνα. Ελπίζω να παραμένουμε αντίπαλοι στο γήπεδο και να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο.

Εκείνη τη στιγμή την περίμενα. Είχα στο μυαλό μου να τιμήσω την οικογένεια του Άλκη. Περίμενα να σκοράρω για ν’ αφιερώσω αυτό το γκολ. Καταλαβαίνω τον πόνο της οικογένειας και θέλω να δώσω το βραβείο στους γονείς του Άλκη».

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο Άρης Καμπανός μίλησε για όσα έγιναν στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ με τον αρχηγό της ΑΕΚ και σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Εμείς προσκληθήκαμε από τον ΠΣΑΠ για να δώσουμε το βραβείο που δικαιούται ο Σέρχιο Αραούχο για όλες αυτές τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Άλκη μας.

Όλα τα εγκώμια ανήκουν σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συγκίνηση ήταν τρομερή. Η ενέργεια του Αραούχο να μας επιστρέψει ένα βραβείο που εκείνος δικαιούνταν συγκινεί κάθε άνθρωπο, ειδικά εμάς που ήμασταν οι γονείς του Άλκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στον ποδοσφαιριστή, στον ΠΣΑΠ που έκανε τη συγκεκριμένη βράβευση, αλλά και στην ίδια την ΑΕΚ που έχει τέτοιους αθλητές οι οποίοι κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ