Μια νίκη που χαρακτηρίζεται ως ιστορική. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να πανηγυρίζει με τους παίκτες του ένα σπουδαίο τρίποντο.

Ένας ΠΑΟΚ μαχητικός. Ένας ΠΑΟΚ με αρχή μέση και τέλος. Ο δικέφαλος του Βορρά πήρε μια σπουδαία νίκη και έκανε αποφασιστικό βήμα πρωτιάς στον όμιλο. Επικρατώντας με 2-1 της προβληματικής Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στο 28ο λεπτό ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 1-0. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά με το αριστερό και η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, για να καταλήξει στη δεξιά γωνία της εστίας του Τραπ που δεν μπόρεσε να την μπλοκάρει.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο β μέρος. Στο 68ο λεπτό Ο Κουλιεράκης έκανε άσχημο κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Μαρμούς να κλέψει τη μπάλα και να βγει απέναντι στον Κοτάρσκι, για να τον εκτελέσει με άπιαστο σουτ με το δεξί.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 92ο λεπτό, εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Χασέμπε δεν μπόρεσε να διώξει και έστρωσε τη μπάλα στο δρόμο του Κουλιεράκη που με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και απογείωσε την Τούμπα.

Μια νίκη που χαρακτηρίζεται ως ιστορική. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να πανηγυρίζει με τους παίκτες του ένα σπουδαίο τρίποντο.

TAGS:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Conference League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ