Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον ΟΦΗ για την Superleague. Οι «ασπρόμαυροι» μετρούσαν πριν το παιχνίδι έξι νίκες σερί σε όλες τις διοργανώσεις και ήθελαν να συνεχίσουν έτσι εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους. Δύο επιστροφές μετρά ο Λουτσέσκου. Ο ΟΦΗ πήγε στην Τούμπα για ένα από τα δυσκολότερα της σεζόν. Δεν έχασε από Άρη, Παναθηναϊκό και […]

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον ΟΦΗ για την Superleague. Οι «ασπρόμαυροι» μετρούσαν πριν το παιχνίδι έξι νίκες σερί σε όλες τις διοργανώσεις και ήθελαν να συνεχίσουν έτσι εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους. Δύο επιστροφές μετρά ο Λουτσέσκου.

Ο ΟΦΗ πήγε στην Τούμπα για ένα από τα δυσκολότερα της σεζόν. Δεν έχασε από Άρη, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ εκτός έδρας, αλλά ο «δικέφαλος» ήταν σε φόρμα και είχε την παράδοση απέναντι στον ΟΦΗ με το μέρος του.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: 3 – 0

Το πρώτο ημίχρονο δεν μας χάρισε τρελές συγκινήσεις. Το αντίθετο θα λέγαμε. Ο αργός ρυθμός δεν έδωσε την ευκαιρία στις ομάδες να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες.

Για τον ΠΑΟΚ η καλύτερη στιγμή ήταν το τετ α τετ του Αουγκούστο στο 7′. Από εκεί και πέρα μια σκέτη αδιαφορία.

Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μια τρελή φάση στην Τούμπα.

Ο φιλοξενούμενος πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Αλλά ο διαιτητής γύρισε την φάση πίσω και δίνει πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι έπεσαν ξεροί.

Ο ΟΦΗ βγήκε στην κόντρα και ο Τσιλιανίδης πέτυχε το γκολ για τους Κρητικούς. Αλλά ο διαιτητής πήγε στο VAR για την προηγούμενη φάση και έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Είδε χέρι σε  του Βούρου, στην προσπάθεια του Ζίβκοβιτς από τα δεξιά.

Τελικά αντί για 0-1 έγινε το 1-0 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούρτιτς στο 55΄.

Τελικά στο 76΄ο Δικέφαλος κλείδωσε την νίκη του. Ο Κούρτιτς διπλασίασε τα τέρματα του. Ο Μπίσεσβαρ είδε την κίνηση του Σλοβένου μέσα στην περιοχή και του έδωσε την κατάλληλη ασίστ, για να γράψει το 2-0.

Στο 84΄’ηρθε και το τρίμπαλο. Ο Πασαλίδης έκανε μια ψιλοκρεμαστή στην περιοχή, ο Ολλανδός κίπερ δεν μπόρεσε να καθαρίσει την φάση με αποτέλεσμα ο Σβιντέρσκι να κλέψει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ