Στον ΠΑΟΚ αρκετή γκρίνια επικρατεί τελευταία για την απουσία τεχνικού/ ποδοσφαιρικού διευθυντή από την ομάδα. Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν σήκωσε μανίκια και βρήκε τον καλύτερο υποψήφιο στην αγορά. Ο τελευταίος που κατείχε αυτόν τον ρόλο ήταν ο  Όλαφ Ρέμπε που έφτασε για να φέρει σε πέρας την αποστολή εξυγίανσης και του ffp. Μετά την απομάκρυνση […]

Στον ΠΑΟΚ αρκετή γκρίνια επικρατεί τελευταία για την απουσία τεχνικού/ ποδοσφαιρικού διευθυντή από την ομάδα.

Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν σήκωσε μανίκια και βρήκε τον καλύτερο υποψήφιο στην αγορά.

Ο τελευταίος που κατείχε αυτόν τον ρόλο ήταν ο  Όλαφ Ρέμπε που έφτασε για να φέρει σε πέρας την αποστολή εξυγίανσης και του ffp.

Μετά την απομάκρυνση του ο  Ιβάν Σαβββίδης το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να ισχυροποιήσει/εδραιώσει περισσότερο τον νόμο Λουτσέσκου στην Τούμπα, κάνοντάς τον ουσιαστικά προπονητή – μάνατζερ αγγλικού τύπου.

Όλο αυτό όμως, όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, δεν λειτούργησε.

Πλέον αποφάσισαν να επιστρέψουν στο προηγούμενο μοντέλο, με την ομάδα να λειτουργεί με Football Director. Με την σύμφωνη γνώμη και του Λουτσέσκου, που μάλλον πρέπει να ανακουφίστηκε!

Οι πληροφορίες θέλουν τον Ρέμπε να έχει κάνει το…κονέ του ΠΑΟΚ με τον Γουέμπ! Κι αυτό αφού ο Γερμανός φέρεται να τον πρότεινε στην ιδιοκτησία του “δικεφάλου”, όταν ρωτήθηκε για… αθλητικούς/τεχνικούς διευθυντές που θα δούλευαν και θα μπορούσαν να “απογειώσουν” τον “δικέφαλο”.

Στα πέριξ πάντως κυκλοφορεί ακόμη ένα γνωστό όνομα. Ο λόγος για τον Νίκο Νταμπίζα, πρώην των Παναθηναϊκού και Ομόνοιας, ο οποίος λέγεται πως αρέσει σε Σαββίδη και ΠΑΟΚ! Ο ίδιος μάλιστα λένε πως υπερέχει του Γουέμπ. Καθώς έχει περάσει ήδη και το πρώτο κάστινγκ…

Λέτε να αποκτήσει Έλληνα τεχνικό διευθυντή ο “δικέφαλος”; Τίποτε δεν θα είναι ξανά το ίδιο…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ