Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport βρίσκεται πλέον στη λίστα της «Γηραιάς Κυρίας»

ΠΑΟΚ: Γιουβέντους για Κουλιεράκη!  – Η Εθνική Ελλάδος ανέβασε τις μετοχές του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, στις αναμετρήσεις για το Nations League.

Ο Γκουστάβο Πογέτ τον κάλεσε, καθώς είδε πως στον ΠΑΟΚ κάνει θαύματα.

ΠΑΟΚ: Γιουβέντους για Κουλιεράκη!

Και εκείνος συνεχίζει εκτοτε τα μαγικά του. Σε μια ανοδική πορεία που δεν έχει τέλος.

Μετά το ζωηρό ενδιαφέρον της Μίλαν κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περίοδου, φαίνεται πως και η Γιουβέντους «ψάχνεται» με την περίπτωση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport βρίσκεται πλέον στη λίστα της «Γηραιάς Κυρίας» για την ανανέωση της αμυντικής της γραμμής.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα (25/9) της πασίγνωστης αθλητικής εφημερίδας, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ είναι μαζί με τρεις παίκτες στην shortlist των «μπιανκονέρι»:

«Η Γιουβέντους έχει σημαδέψει τις περιπτώσεις των Πάβλοβιτς της Σάλτσμπουργκ, Ντούκχι από την Ουνιόν Βερολίνου, ΜπέλαΚοτσάπ από την Σάουθαμπτον και τον Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ ως αντικαταστάτες του Άλεξ Σάντρο που ετοιμάζεται να αναχωρήσει από το Τορίνο για να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία», σημειώνεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας που αναπαράγεται από λογαριασμούς που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Γιουβέντους στο Twitter.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ