Στον ΠΑΟΚ αρκετή γκρίνια επικρατούσε τελευταία για την απουσία τεχνικού ποδοσφαιρικού διευθυντή από την ομάδα. Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν σήκωσε μανίκια και βρήκε τον ιδανικό από την αγορά. Ο τελευταίος που κατείχε αυτόν τον ρόλο ήταν ο  Όλαφ Ρέμπε που έφτασε για να φέρει σε πέρας την αποστολή εξυγίανσης και του ffp. Μετά την απομάκρυνση […]

Στον ΠΑΟΚ αρκετή γκρίνια επικρατούσε τελευταία για την απουσία τεχνικού ποδοσφαιρικού διευθυντή από την ομάδα.

Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν σήκωσε μανίκια και βρήκε τον ιδανικό από την αγορά.

Ο τελευταίος που κατείχε αυτόν τον ρόλο ήταν ο  Όλαφ Ρέμπε που έφτασε για να φέρει σε πέρας την αποστολή εξυγίανσης και του ffp.

Μετά την απομάκρυνση του ο  Ιβάν Σαβββίδης το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να ισχυροποιήσει/εδραιώσει περισσότερο τον νόμο Λουτσέσκου στην Τούμπα, κάνοντάς τον ουσιαστικά προπονητή – μάνατζερ αγγλικού τύπου.

Όλο αυτό όμως, όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, δεν λειτούργησε.

Πλέον αποφάσισαν να επιστρέψουν στο προηγούμενο μοντέλο, με την ομάδα να λειτουργεί με Football Director. Με την σύμφωνη γνώμη και του Λουτσέσκου, που μάλλον πρέπει να ανακουφίστηκε!

Οι πληροφορίες ήθελαν τον Ρέμπε να έχει κάνει το…κονέ του ΠΑΟΚ με τον Γουέμπ, και σαν αναπληρωματικό τον Νταμπίαζα. Αμ δε…Είχαμε έκπληξη.

Σε μια λύση δοκιμασμένη σε υψηλές απαιτήσεις. Στον Χοσέ Μπότο θα δωθούν τα κλειδιά.

Ο Πορτογάλος, που ήταν και στην Μπενφίκα και έχει το παρατσούκλι «βασιλιάς των μεταγραφών», τα βρήκε σε όλα με τον Ιβάν Σαββίδη για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο 55χρονος Μπότο εργαζόταν στη Σαχτάρ από το καλοκαίρι του 2018, αλλά το καλό όνομα το είχε… φτιάξει στην Μπενφίκα, όταν για μία οκταετία ως αρχισκάουτ είχε κάνει φοβερή δουλειά.

Από την δουλειά του στην Μπενφίκα, βρέθηκαν λαβράκια μετά πουλήθηκαν για μεγάλα ποσά παίκτες όπως ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο Άξελ Βίτσελ, ο Γιαν Όμπλακ, ο Ροδρίγκο και ο Νταβίντ Λουίζ.

Ο Χοσέ Μπότο έσπασε το συμβόλαιο του με την Σαχτάρ για να έρθει στον δικέφαλο του Βορρά. Καλές οι συστάσεις και από την αλεπού των πάγκων. Τον μπαμπά Λουτσέσκου.

Καλές διασυνδέσεις και βλέπει εκεί που οι άλλοι δεν βλέπουν. Πολύ καλή επιλογή για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που τα παθήματα της έγιναν μαθήματα.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ